lördag 1 maj 2010

Falsk matematik = Matte enligt Mona

Vi skall få det så bra när vi röstat fram Salladsapartiet till hösten har jag förstått och finansieringen är klappad och klar också. Jag har spaltat upp detta så det blir överskådligt.

ÅTGÄRD :Återställd A-kassa, sjukförsäkring/sjukpension för evighet amen.Extra tillägg för ensamstående föräldrar,lag på heltidsarbete,mera utbildningar och komvux, bättre infrastruktur,40000 nya bostäder byggs varje år,mera bidrag till allt och alla (utom kapitalisterna som tjänar mer än 40000/"mona"den .Skattelättnader för pensionärer som inte får en pension över 40000/"mona"den,bättre sjukvård etc etc.

FINANSIERING :Höjda skatter för att finansiera allt och på stort sett allt (men det är säkert någon "annan" eller en otäck kapitalist som står för fiolerna)när kalaset betalas.

Skattad till döds är min framtidsvision -om jag vore kapitalist eller "någon annan". Dock vill jag gärna vara med och betala för allas vår välfärd och har hittat något som man missat som skattebelagd inkomst för staten- Jag har en tillgång som man absolut bör skattebelägga: SIMSALABIM - en kattskatt- det vore något det.Skattsatsen beräknas per katt,färg vikt och ålder.

Jag är så smart!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker oppositionens förslag låter lovande, dessvärre tror jag inte de får möjlighet att genomföra den inte ens om de kommer i regeringsställning.

    SvaraRadera
  2. Problemet är som alltid - vem skall betala? Svaret är NÅGON ANNAN, alltid någon annan.

    SvaraRadera