onsdag 19 maj 2010

Jag skulle fria om jag inte var gift och han med -på var sitt håll

Jag har funnit en underbar ödmjuk man i spalterna .Han är inkännande trevlig och hänsynsfull på alla vis. Synd att jag är lyckligt gift och han med med våra respektive. Skulle jag ändra mig så kommer ett frieri direkt.

Ni förstår väl att jag återigen läst Johan Hakelius senaste krönika där man får ett fint citat,veckans läxa och något som kallas för FÖRRESTEN. I detta "förresten visar Hakelius hur fin och förstående han är.

Han skriver så här: Förresten bojkottar Lars Ohly journalister som nämner att hans son går i en friskola som drivs av ett privat företag.Jag tycker man skall respektera att Lars Ohly inte vill att någon nämner att hans son går i en friskola som drivs av ett privat företag.Därför tänker jag inte påpeka att Lars Ohlys son går i en friskola som drivs av ett privat företag-

Förstår ni varför jag älskar Johan Hakelius? Fin och hänsynstagande till max.

2 kommentarer:

  1. Jag ÄLSKAR Johan Hakelius sedan fler år!!! Och en av hans roligaste krönikor finns på mitt kylskåp och förgyller mitt liv. Googla på .. Johan Hakelius Hunden trodde inte sina ögon .. så får du också läsa det.

    Om du inte redan gjort det??

    SvaraRadera
  2. Jag läser alltid Johan Hakelius och köper jag AB är det för att läsa honom. Bara hans uppsyn som en engelsk godsherre är så sagolik och hans sarkasmer är också av engelskt snitt.

    SvaraRadera