onsdag 5 maj 2010

Politikermingel

Igår sågs jag och Mats Odell över en öl, han var mycket trevlig och hade många intressanta åsikter och infallsvinklar. (OK vi var väl ett femtiotal personer som snackade med honom)Trevlig var han i alla fall och en stor Toblerone fick han när han gick. Det har tydligen kommit mängder av trekantig choklad till regeringskansliet sa han.Dess framtid skall utredas så inte det kan betraktas som muta eller läggs undan bara.

Nu skall jag iväg och möta Beatrice Ask och det blir nog trevligt det med. Rapport kommer om det senare.

3 kommentarer:

 1. Buu .. jag vill OCKSÅ vara med och mingla och säga vad jag tycker och störa ordningen!!!! Du måste göra en insats för mig också och rapportera om hur det blev .. :-)))

  SvaraRadera
 2. Håller du på att inventera oppositionens starkaste kort? Du har trumfässet, socialförsäkringsministern Cristina Husmark Pehrsson, kvar i så fall!
  Ska Reinfeldt vinna valet, måste han göra som Persson gjorde när han ville lura in Sverige i EU. Tysta på dem som sänkte opinionssiffrorna! Den gången var det Carl Bildt som bara behövde säga ett par ord i TV så sjönk Ja-sidan 5% under Nej-sidan. Då måste räddningsplankorna Mona Sahlin och Marit Paulsen träda fram och säga förtroendefulla ord så folket i stugorna åter blev mindre skeptiska till bondfångeriet.
  :O)

  SvaraRadera
 3. Husmark kanske behöver åka på rehab?
  Vår största valarbetare Mona Sahlin hon får jobba på som tidigare så ordnar det sig.
  Det är fantastiskt intressant att möta våra plitiker som vanliga människor och se dem som något annat än politiker. Personer som är varma trevliga och inkännande (det var de båda två)och som båda ville bjuda på sig.

  SvaraRadera