tisdag 18 maj 2010

Borde fattat att det var någon hake med det priset

Åkte och storhandlade på förmiddagen för jag har vårdnaden om min vän LGs bil igen.Kattsand toapappersbal och annat som är bängligt att ta på bussen var bara att stuva in i den gamla pärlan. Frysta saker är bra att köpa vid ett sådant tillfälle för de hinner inte tina om man tar raka spåret hem och det skulle jag göra.

Den här affären som jag frekventerade har en korg med utgående artiklar som jag brukar botanisera i. Fynden kan vara allt från yllesockor i konstig färg, plasttandpetare eller kakor som skall få en annan förpackning eller burkar som tappat etiketten.

Mitt fynd blev en hårfärgsförpackning som innehöll bambuextrakt skulle bevara glansen i mitt hår som enligt märkningen skulle ge mig en naturbrun färg.Priset var endast 40 kr.Bambuextraktet var det som fick mig att slå till (och priset spelade också roll).

Nu sitter jag här och får tillstå att bambuextraktet har givit mig ett hår som är lent som hö och glansigt som det också. Jag hade ingen aning om att NORMALBRUNT betyder KOMMUNALBEIGE men det är den färgen det blev.

Jag ser jäkligare ut än vanligt och är lite lagom förbannad på mig själv och mitt fynd. Trots allt får jag se positivt på det hela - det var jäkligt billigt att få tillfälle att ställe till mig så.

Får försöka göra fler fynd i andra färger i morgon för så här kan jag inte se ut.

5 kommentarer:

 1. hahaha .. LOVA att ta ett kort innan du gör något annat!! SNÄLLA!! Jag hade ingen aning om hur intensivt gärna jag ville se hårfärgen KOMMUNALBEIGE!!! :-D

  SvaraRadera
 2. Kan man få beställa en krokiteckning där det bambufärgade håret syns i rätt kulör?

  SvaraRadera
 3. Nätmobbare där, hittar jag bara min kamera så kanske kanske. För övrigt skall kommunalbeiges ej ses det skall upplevas live.

  SvaraRadera
 4. Vi får hoppas Granntanten kommer in i det kommunala så det blir lite bjärtare färg på verksamheten!
  :O)

  SvaraRadera
 5. Oh tack jag skall göra mitt bästa och nu blir det operation dörrknackning - i hatt!

  SvaraRadera