söndag 9 maj 2010

Min dotter är inte klok - men det är inte jag heller

Jag fick presenter på min födelsedag och alldeles för många dessutom - men det är roligt att få dem trots det.

Av de saker som min dotter Den Vackra Fru Johansson gav mig var en väska som hon fyllt med blandade krämer och kosmetika. Jag är inte säker på om hon tycker att jag är skrynklig eller om hon vill förebygga det för det fanns med en skamligt dyr "ögoncreme mot rynkor". Den lilla tuben innehåller dessutom Sophorin - som låter som något sällsynt påhittat från något obskyrt laboratorie på okänd plats.

Ingen vettig människa går på sådana försäljningskampanjer och jag behöver ingen sådan kräm , jag har inga rynkor så det så.

Vad gör man som mamma och födelsedagsbarn med en sådan present?Naturligtvis provade jag den (rent vetenskapligt alltså). Nu vet jag säkert att Sophorin det är det samma som min barndoms Björnklister som jag med förkärlek åt. Skulle aldrig i mitt liv våga äta denna smörja, aldrig på min tid.

Mina ögon tittar nu ut ur två hål av skrynkelkantad hud och mina ögonfransar av avfallit från tron att de skall sitta runt mina ögon och försvunnit. Dottern förnekar att det är så men jag tror att det av misstag hamnat en tub anusblekningssalva i min kartong. Jag ser inte klok ut!

Jag älskar min dotter förbehållslöst men hur kunde hon göra mig detta? Hur fasiken kunde jag gå på något så korkat?Hur kunde jag?

4 kommentarer:

 1. Se det lite långsiktig .. folk hinner vänja sig innan förfallet är ett faktum .. ;-)))

  SvaraRadera
 2. Jaja men två "r**hål i ansiktet och det luktar inte gott heller - fast r**hål kanske inte skall göra det och inte sita så nära näsan heller. 8-)

  SvaraRadera
 3. Oj, oj, oj, oj!
  *nu skrattar jag så jag gråter*
  Stackars dig!
  :O)

  SvaraRadera
 4. Hmpf det är inget att skratta åt detta är allvarliga saker. Fast du är förläten eftersom du gråter åt eländet också. 8-)

  SvaraRadera