torsdag 6 maj 2010

Igenkännanden

Beatrice Ask kom till Karlstad och jag var med och kampanjade. Hon är nog den kortaste politiker jag sett - jag var ett huvud högre med mina 163 cm. Trevlig var hon. När jag delade ut mitt kampanjmaterial om M och Alliansen såg jag en man som verkade bekant vid bankomaten och rusade i väg för att frälsa honom för saken. Han skrattade åt mig medan han förklarade att vi nog stod så långt från varandra som det var möjligt. Han var socialist och buddist sa han men önskade mig lycka til.

En ½timme senare dök han upp igen och frågade om jag frälst någon nyligen och så fick jag kram och klapp på axeln. Beatrice Ask frågade mig hur länge jag känt Claes Malmberg??

Då föll poletten ner och jag förstod varför karln verkade så bekant - jag har sett honom på alla kanaler nästan på tvn. Jag försökte göra Ronny Jönsson till moderat - snacka om mission impossible1

3 kommentarer:

  1. Nej nu går jag och skottar ner mig någonstans!!! CLAES MALMBERG!!! Är det någon som jag skulle vilja träffa så är det Claes Malmberg!!!! Grrrrrrrrrr .. ojämnt faller livets lotter .. ;-p

    SvaraRadera
  2. Jag fick en kram av honom också 8-).Senare skall jag försöka fräsa någon fler kul snubbe -har du ett förslag på någon?

    SvaraRadera