söndag 20 juni 2010

Sverige är fantastisk

I en gubbfärgad (silvergrå) VW har vi ångat till den nye prinsens landskap- Västergötland.Vi hemsöker släkten i Alingsås som vanligt. De tror att vi kommer enbart för att hälsa på dem och fira midsommar, men de tar som vanligt fel.

Vi missade den årliga Potatisfestivalen här med några timmar så vi går rakt på väsentligheterna: barnbarnet Linuz har fått två tänder! Det är händelser väl värda att uppmärksamma tycker hela släkten men i synnerhet barnets fader.

När vi ändå är på rulle tar vi svängen över Växjö och grattar hockeysonen till hans födelsedag som var den 16de.

Högst troligen skall vi kolla in några av våra passioner romanska kyrkor denna gången också så jag bara väntar på min eskort. Det är ett kyrkligt sällskap har jag förstått och de dyker upp överallt när vi är ute och far. De åker motorcykel och det står något om änglar på deras västar på utrikiska.

Nu skall vi strax iväg och prova en nymodighet här i Alingsås - en glassbar med fullständiga rättigheter när det gäller glass och allt som hör till. I eftermiddag skall vi njuta av favoritsvågers fläskpannkaka.

Läs gärna GP idag där man betygsätter regeringen, kolla bilden av Anders Borg i steget.Mums för ett kvinnligt tigerhjärta. Det är pojken det. Visst fasiken är pengar och makt sexigt? IAF om den bor i en man med hästsvans,öronring och glasögon. Intelligensen är det såkert inget fel på heller - dubbelwaouw!!!!

Surögda Ester har fått en nyinskolad sällskapsdam så håll tummarna för att hon i sin storstilad nåd är snäll mot henne - jag menar att kattf*n sköter sig. Trevliga grannar vill man gärna behålla.

4 kommentarer:

 1. Fläskpannkaka och glassbarer! Det låter som om du fullkomligt frossar i svensk sommar!
  Låt för all del inte Ester ana att ni har så trevligt. Då släpper hon väl inte in er när ni kommer hem.
  Må så gott ute i den svenska sommaren min vän!
  Kram =))

  SvaraRadera
 2. Ester kan se fram mot färska räkor vid vår hemkomst som fjäsk och muta.

  SvaraRadera
 3. Jag såg faktiskt både Anders Borg och Fredrik Reinfeldt med sin Philippa utanför slottet i lördags när de två så kära kungligheterna snart väntades tillbaka från roddturen..

  Borg, intelligent ja, sexig njae..det vete tusan..;-)
  Ha en mysig midsommar!:-)

  SvaraRadera
 4. Jomenvisst har vi en sexig finansminister? Du kanske behöver glasögon eller också trodde du bara att det var Anders Borg som stod där.8-)))

  SvaraRadera