lördag 19 juni 2010

Jag har varit på bröllop och jag erkänner att jag är en riktigt romantisk fjolla

Så vackert så fantastiskt och hon fick prinsen och kungariket.
Här har jag suttit i soffan och gråtit över ett vackert bröllop där två vackra människor gifte sig.
Jag gråter över deras lycka och jag gråter över mina personliga lyckor och olyckor. Idag för trettio år sedan fick jag en vacker dotter - den ljuvligt Vackra Fru Johansson.För 11 år sedan dog min äldsta dotter och hennes nu döda fästman var också född denna dag. Det är hemskt förvirrat för andra att förstå jag vet det.

Jag har sett ett vackert par förenas och det var så hjärtnupet så det var inte klokt. Jag gråter alltid och är så lättrörd på bröllop det är bara så.Vid dagens bröllop fällde en alldeles ny prins glädjetårar i kyrkan, i mitt liv grät min luggslitne riddare vid vår två minuter långa borgliga vigseln - av lycka sa han.

Jag hoppas att det nygifta får ett bra liv, jag hoppas alla får ett bra liv och jag sitter här och låter mitt rojalistiska fåniga hjärta dunka och jag vet att jag är en liten fjollig tjock tant som tycker livet är riktigt fint - här och nu.

Jag vill se många vackra människor omkring mig och jag vill gråta stilla av glädje och smärta då och då.Jag vill leva här och nu.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Här satt jag också igår må du tro och grät!! Grät för att allt mellan V&D var så fantastiskt vackert och fint! Jag tyckte det strömmade kärleksvågor runtomkring dem var de än drog fram! Jag är också innerst inne en romantisk fjolla. Ibland har jag tänkt att jag inte alls tror på kärlek längre - men när jag såg det här bröllopet så kom tron tillbaka!! Men jag förstår precis att du även grät lite smärtsamma tårar för din egen sorg! Inte konstigt alls! Jag passade också på att fälla en tår över mitt eget havererade äktenskap och människor som försvunnit ur mitt liv. Man får passa på att gråta över lite allt möjligt när man ändå är igång och gråter.
  Idag tittar jag på alla bilder på det vackra brudparet som kommer mot mig vilken sida jag än öppnar. Igår var en gråtdag. Idag är en vildag. Kram till dig!!!

  SvaraRadera
 2. I dag är det en resdag nu har vi åkt till Alingsås på besök. Min stackars svåger har så ont i ryggen så jag funderar på om han vill ha lite kinesisk massage - jag skall promenera på hans rygg samtidigt som jag kniper med tårna. Jag får se om han vill, för övrigt tar jag det lugnt

  SvaraRadera
 3. Jag tackar för gratulationerna via Lennarts blogg.

  SvaraRadera