fredag 19 mars 2010

Katta-strof!

Min dator la av- pajade- kraschade- stendog, man kan uttrycka det hur man vill men den var totalt obrukbar. Jag har inga pengar till en ny och eventuellt ser der ut som om de pengar jag kan lägga rabarber på skall gå till min tandläkare. Han är trevlig men varför skall jag betala hans semester i Acapulco kan man fråga sig.
Jag packade datorn för den sista?färden i min dramaten och stegade iväg till Telia. De har en rasande trevlig kille där som i ett svagt ögonblick sa att hade jag problem var det bara att komma.Han har problem numera som stavas GRANNTANTEN för jag har tagit fasta på det han sa.
Jag hade tur, han var där och kände igen mig. Utan att sucka tog han sig vänligt ann mitt datorlik.
"Har du katt eller liten hund?" frågade han sedan. När jag bekräftade kattinnehav så log han och sa :"Det är hon som har låst den vid tangentpromenad".
Med några enkla manövrar med olika knappar lyste plötsligt min blogg emot mig och honom och allt var trevligt igen.Datorn fungerar utmärkt, jag har fått ett minnepåenpinne,en slickepinne det stod hejBob eller något på och jag är välkommen tillbaka.
Jag skall prova att undanhålla kattskrället från datoranvändandet men det är lättare sagt än gjort.
Undrar om Telia har bonussystem annars tycker jag att Kent i min butik borde ha någon gratifikation för hans trevliga sätt. Jag kommer tillbaka - det är ett löfte inget hot.

5 kommentarer:

 1. Suck .. elektronik och husdjur går inte sååå bra ihop. Dammsugaren till exempel .. den måste dammsugas efter avslutat dammsugning bara för att alla hår blir så elektriska att de hamnar PÅ dammsugaren i stället för i. Datormusen fylls med hår .. om jag vänder på tangentbordet så faller det ur hår och så vidare ... vår katt brukar sitta på skrivaren/kopiatorn och kopiera sig själv .. men hon glömmer att öppna luckan så det blir bara tomma ark.

  SvaraRadera
 2. Det trådlösa modemet är underbart att värma magen på om man heter Ester och Kalles tjockskärm kan inte bytas för den hänger hon över och sover.

  SvaraRadera
 3. Jag har lyckat göra Vacek ointresserad av datorer men jag hade ju hon Kissen förr. Hon träffade kattlådan ungefär en gång på hundra så hon fick bara inte komma närheten av datorn.
  Vack har tagit min gamla skanner som utkiksplats. Därifrån har han full koll över skatorna på gården.

  SvaraRadera
 4. Så skönt att det gick bra den här gången!

  Blir galen på att jag inte kan hantera problemen, som uppstår med datorn då och då.

  Undrar om det i framtiden kommer att inrättas speciella hem för alla oss, som blivit galna av dessa nyckfulla datorer?

  Lyckligtvis har maken kunnat rädda mig hittills!

  SvaraRadera
 5. En skanner är fantastisk att ha som utkikspost nästan lika bra som en tjocktv eller skrivare. Man katt fodra dem med katthår och sedan den viktigaste funktionen man kolla skator från den. Skator är nog de mest förskräckliga djur som finns och de skall hållas kort.
  Snälla Eleanor sådana hem är nog på g och det viktiga där att man blir inlåst separerade från de elektroniska monstren men vänliga individer som pratar snällt med en behövs massor av. Kent kan säkert få arbete där

  SvaraRadera