torsdag 4 mars 2010

Gammal folkmedicin

En osviklig lindring för onda ryggar skall vara att använda ett kattskinn på det onda. Jag har provat och det hjälper inte!
Testet är nyss genomfört och det var smärtsamt och förorsakade mera ont. Det kan bero på att katten var i skinnet när jag provade.
Jag har haft ont i ryggen i flera dagar så det har varit svårt att sova men lyckades till slut uppallad på en massa kuddar.Surögda Ester sov tryggt vid sin (min)karls sida då jag rullade över henne.
Nu är jag lycklig ägare till en ond rygg som är nyakupunkterad av katten, ett trasigt nattlinne och en make som sover med en kattskinnsmössa. Surögda Ester är kvar i det skinnet och maken ser faktiskt lite löjlig ut - det kan han dock ha så som han försvarade henne i natt. Han till och med kallade mig klumpig för att jag rullat över henne.
Tron på folkmedicin tycker jag är skräp, och jag tycker MYCKET synd om mig själv också. Självömkan är bra för den kan man dosera efter tycke och smak och det är sanslöst synd om mig och min rygg. Katten och maken kan ömka varandra - jag bryr mig inte. Det är mest synd om mig i min egen lilla opinionsmätning, det vet jag.

2 kommentarer:

  1. Tack för att du lät mig börja dagen med ett leende!
    Lägg till mig i statistiken, så får den litet tyngd! ;-))

    SvaraRadera
  2. Tack söta du jag blir hedrad av sådana läsare ;-)]

    SvaraRadera