måndag 22 mars 2010

Har fått nytt arbete!

Jag fick ett jobberbjudande som ingen kan tacka nej till. Utan att tveka tackade jag till arbetet som MANNEKÄNG. Det betyder inte att man är som damerna i alla tidningar d v s stjärnmodell,pornomodell eller supermodell - nej jag skall vara MANNEKÄNG med allt det innebär. Den 28:de april beträder jag cat-walken och visar massor av läckra kreationer för de hänförda massorna - det här blir spännande må ni tro - och jag är verkligen smickrad.
Vart jag gör min mannekängdebut? Ja det kan jag berätta : Äldreboendet nästgårds förståss, kläderna är från Seniorshopen som borgar för tidlöshet och god kvalite.
Någonstans börjar alltid en karriär och jag är övertygad om att det här är min början.Paris hägrar redan i fjärran så varning utfärdas här och nu. "Akta er alla pinnsmala klädhängarbrudar för här kommer Granny- kvinnan med alla kilon på rätt plats!"Jag ser mig redan iklädd något från Balanciaga eller varför inte Chanel.
Jag kommer att göra succe som alltid, det finns inga hinder.Jag är på G.

4 kommentarer:

 1. Grattis! Så roligt!!! Men jag hoppas att du kommer att komma ihåg den här enkla Tizzel den dagen du du är rik och berömd och rör dig i fina kretsar i London, Paris och New York!

  SvaraRadera
 2. Men söta du jag kommer att behöva en personlig assistent - det är du som klippt och skuren att bli.Sköta bokningar och sånt. Anybody får ha koll på mina väskor och skor - det har hon blick för. 8-)

  SvaraRadera
 3. Vi får hoppas publiken minns vad de upplevt när premiären är över!
  :O)

  SvaraRadera
 4. Så klart de minns - det fanns de som såg Greta Garbo och kom ihåg när hon tvålade till dem på friseringen på NK.

  SvaraRadera