onsdag 24 mars 2010

Delad vårdnad gillar jag

Snart åker min kompis LG som reseledare till Wien och det ser jag fram mot. Han har ingen bra parkering för sin bil och vill inte att den skall stjälas eller vandaliseras, därför får jag vårdnaden om det och det är finfint för mig. Små utflykter i omgivningen med mannen i mitt liv, hembesök till bekanta eller bara utfärder i naturen står på programmet den veckan. Det kostar ingenting mer än drivmedel och som bonus matar jag hans fiskar var tredje dag.
Det är rart med bilburna vänner och det är trivsamt att med tillgång till bil. Nu planerar vi vad som skall göras mellan 13-22 april som vi kan behöva bil till. Det känns nästan frivolt att tänka på det.

2 kommentarer:

  1. Det ÄR trots allt ganska skönt att ha tillgång till bil.

    Det blir lite enklare om man kan bestämma var, när och hur själv.

    Och är man ägare till bilen, så försörjer man ju Transportmyndigheten också...

    SvaraRadera
  2. Det är skönt med bil det kan jag skriva under på. Är den helt gratis förutom drivmedlet är det snudd på fantastiskt. Nu skall vi göra utflykter till min dotter och åka till andra dotterns grav. Vi skall handla sådant som är för tungt eller svårt att ta med på bussen och ...... Jag får lägga upp en tidplan för vårdnadstiden av gamla "Bert" - han får arbeta.

    SvaraRadera