tisdag 16 mars 2010

Det här börjar bra!

Har varit och hämtat ett paket på ett utlämningsställe i Långtbortistan. Det var en underbar present i paketet. En väska i charmeusetyg (tror jag) - sådant material som det var i mormors underkläder och hade samma skära färg som de.Den har hela ytan täckt av stora lagda tygrosor och handtagen består av pärlband. Form och färg gör att Bettan av England med glädje skulle ha den men då på huvudet som hatt.Jag förstår att den är skapad av en innovativ människa och jag väntar hysterisk på en inbjudan till något stort där jag kan ha min väska. Vickan och Daniels bröllop är tyvärr utesluten för de vill nog inte ha någon som drar uppmärksamheten från dem.
Jag får gå till maskeradbutiken någon dag så att jag får tag i en blekrosa fjäderboa. En svart kortkort klänning, rosablommiga tights, svarta stillettos,nya väskan och några rosa slingor i håret - jag kommer att slå världen med häpnad.
Idag skall träffa min "personliga bankman" d v s jag skall till banken med oranga kuvertet - synd att det är fel färg för att matcha nya väskan, men man kan inte ha tur jämnt.
Jag får alltid presenter där på banken, små löjliga saker som jag älskar att få. Den enda sak jag ställer upp med är min närvaro, ett leende som en korkad piraja och sedan gör Martin placeringar medan han talar vänligt till mig. I slutändan så blir det ändå som staten vill med min pension så det kvittar. Jag har en nöjd bankman, jag får förhoppningsvis pension när den dagen kommer och jag får en spargris, lite nyckelringar och gratis entre på travet.Vad kan man mer begära?
Nu skall jag börja leta mingel och parytillfällen så jag kan visa upp min "dreambag". Jag får väl fira något själv om inget dyker upp. TACK KÄRE GIVARE, JAG ÄR STUM AV BEUNDRAN INFÖR GÅVAN. En känsla som aldrig slagit mig tidigare.

Mot banken var det.

7 kommentarer:

 1. Bankmän ger gärna presenter, bara de får sälja sina fonder...

  SvaraRadera
 2. gräddsåsfond?Jag köper ingen ändå

  SvaraRadera
 3. Om du blev glad .. blir jag lycklig och nästa gång vi hörs av så ska jag berätta vad jag INTE köpte fast DU var i skriande behov av det .. åhh vad jag önskar att du hade varit med!!!

  SvaraRadera
 4. Jag måste med till detta fantastiska shoppingmekka du har.Skulle det bara bli ögonshopping vore det sagolikt i alla fall.Jag måste skapa ett tillfälle att visa upp denna sagoliga väska med en massa fack på insidan med rosa blixtlås. Lycka är det oväntade.

  SvaraRadera
 5. Men här öppnar sig stora möjligheter. The Easter Parade! Ascot Derby! Jägersro, Åby, Färjestad, Solvalla.

  Din väska kommer att bli ditt signum! Bär den när du är ute och talar för kulturen och senare i valstugan. Du kommer att dra besökare. Hur det går med rösterna är en annan sak men det är ju väskans innehåll som räknas där inte det granna utanverket.
  :O)

  SvaraRadera
 6. Smarting där kära Börje! Jag kan be stadsträdgårdsmästaren att plantera rosa rosor runt valstugan- sedan kan jag hålla tal till populasen från verandan. Skulle du vilja skriva mina tal mot ett blygsamt arvode(rättelse mot ett obefintligt arvode). Så spännande det skulle bli för du är nog några grader mer röd än vad jag är. Dock gillar jag att överraska och inte sitta fast i gamla stela mönster.

  SvaraRadera
 7. Kan inte den Granna Tanten ta en sväng förbi här i Livsrummet så vi får något fantastiskt och vackert att titta på??
  I så fall ordnar med både mingel och partaj.

  SvaraRadera