söndag 7 februari 2010

Trött tröttare tröttast

Trött så jag ser stjärnor och av maken ansedd som synnerligen otrevlig och en som alltid kräver att få sin vilja igenom. För några dagar sedan köpte vi en dvd-spelare jag inte vill ha ,till ett pris som var tre gånger högre än vad vi tänkt oss från början. Den är hopkopplad på rätt sätt med TVn men nu gäller det inställningen. Jag har försökt hur många gånger som helst men det funkar inte trots att jag läser bruksanvisningen ,gör om och provar igen. Jag gråter men det hjälper inte och det är över situationen, makens sjukdom och livets jävligheter som jag gör det.
Krånglet är diagnosticerat som orsakat av min negativitet och oförskämdhet mot honom. Mannen i mitt liv har vänt på dygnet och dessutom infört långpass av vakenhet.
Tjuo minuter i ett i natt ville han bli klippt men jag vill sova och föreslog en annan tidpunkt. Efter trettiosex vakna timmar där han använt stora delar att grubbla över dvdn och min inställning och mitt sätt mot honom så sover han äntligen. Vet inte om jag orkar att väcka honom till kl.16.00 då han vill se sonens ishockeymatch i datorn. men det är nog bäst att göra det så han inte tror att jag låter bli för att vara elak. Chansen finns också att gubben min kanske sover i natt om jag väcker honom till matchen. Jag vet att jag skall ringa vår doktor i morgon i alla fall - så kan vi båda få det lite lugnare. Nu skall jag stänga av dvdn som inte vi kan använda än och sedan skall jag ta en powernap tills någon kvart innan matchen. Natti

6 kommentarer:

 1. Ibland är livet ett helvete!! Då handlar det bara om att ORKA .. och det är nästan svårt att stå ut med, så att jag hoppas att du får löften om någon form av hjälp eller stöd i morgon. För nu måste du ju inse att det bara är en tidsfråga innan du inte längre klarar av att leva som ensam anhörigvårdare.

  Stor kram till dig vännen!!

  SvaraRadera
 2. Jag inser det nog och jag får ta tag i det efter helgen det vill säga i morgon.Din kram använder jag som stödkorsett för min själ - jag behöver det nu.

  SvaraRadera
 3. Om du inte får till det med din dvd tror du någon annan kan lösa problem. Den vackra fru Johansson eller någon annan i närheten?

  Det Anybody säger ska du lyssna på och ta till dig. Du är inte till hjälp för någon inklusive dig själv om du kör slut på dig!
  :O)

  SvaraRadera
 4. Jag vet och jag tar till mig och det blir nog så att den Snygge Herr Johansson kör bortåt 20 mil och grejar dvdn - om den inte åker ut innan dess ;-}

  SvaraRadera
 5. Önskar att jag kunde göra mer än att ge dig min medkänsla och sympati. Jag hoppas att du kommer att få den hjälp du behöver. För både din och makens skull. Tror inte att du är i behov av några goda råd från mig. Men kanske av en axel att luta dig mot en stund emellanåt. Hoppas min imaginära axel kan hjälpa lite. =)

  SvaraRadera
 6. Den axeln var både skön och lutvänlig - tack snälla du.

  SvaraRadera