tisdag 2 februari 2010

Jag har flyttat

Jag kan ,jag kan,jag kan! Nu gäller det att få tag i en inredningsarkitekt på stört för nu skall det bli klart för inflyttningsfest -glitter och glamour och min skönhet skall dra folket hit.Välkomna alla ni som vill!

15 kommentarer:

 1. Fattar champagneflaskan och letar efter ett par snygga stilettos .. för här ska tydligen bli INFLYTTNINGSFEST!!!!! :-D

  SvaraRadera
 2. Ja kom bara! Jag har tagit fram kristallglasen vi kör förfest tills de andra fått inbjudningar och jag ringt in Isterbandsorkestern. Klädsel är valfri men helst- det blir kanske kallt på vägen hit men här eldar jag i kakelugnarna och vi sitter på fina skinn när vi umgås.Årets kock står för maten för Lallerstedt hade inte tid, men det går nog bra ändå. Party! Party! Jag måste ta fram min Tutilur det hade jag alldeles glömt.Willkommen Beäveny ..... ja alltså öööh STIG PÅ!

  SvaraRadera
 3. Här sitter du i garderoben! Jag undre vart du tagit vägen! Så grannt det var här inne!
  Det tycks ha skett en konstig förstoring. Min bild av verkligheten är annorlunda!
  :O)

  SvaraRadera
 4. Det kan aldrig bli för mycket av något här.I morgon skall jag försöka ordna nyckel så alla tar sig in.Slå dig ner och umgås, jag har hittat en plats där luften är lätt att andas. 8-)

  SvaraRadera
 5. Jösses så fint det var här! Ska man ta av sig skorna kanske? Man vill ju inte stöka till.
  Jag måste säga att jag gillar verkligen din garderob. Men när jag väl klivit in i den finns risken att jag aldrig mer vill komma ut ur den. =)))
  Kram och grattis till den nya garderoben!/Libra

  SvaraRadera
 6. Visst är det fint Libra och Anybody sitter och slår frivolitgeter och virkar animakasser åt mig. Man vill ha fint omkring sig å då duger bara de bästa inredningsdetaljerna.Du kommer väl på partyt till helgen - ta Babsan med dig.

  SvaraRadera
 7. Jag HAR faktiskt ett gammalt wordpresskonto. Ska se om det funkar med det.

  SvaraRadera
 8. Det funkar Barbro, men nu har jag gjort ändringar så att alla som vill kommer in. Välkommen på partyt.

  SvaraRadera
 9. Aha aha! Hittade dig.
  Jag har en lila peruk du kan få låna till inflyttningsfesten. Den skulle stå bra mot din rosa fjäderboa.

  Jag har inget wordpresskonto eller andra konstigheter, jag begriper mig inte på sånt, jag är stolt över att jag klarade av att fixa EN blogg.

  Ha det utomförträffligt.

  Kramar/Codliver

  SvaraRadera
 10. Harrejisses!!!...har ALLA flyttat hit??...*tittar nyfiket runt*....attan va tjusig gardrob du har skaffat dig...har du någon tom skokartong som jag kan lägga kommentarer i lite då och då?? ...och jag vill åsså ha champange..vart gick nu Any med flaskan? ...finns det mer?

  =))))))))))

  SvaraRadera
 11. Hallåååååååååå .. men här är ni ju alla alla!! Och en så tjusig skokartong till kommentarerna .. det vill jag också ha!!

  Så många det har kommit redan .. men Granny är tydligen inte klar än?? *rotar runt i garderoben* .. det kanske ska införskaffas något NYTT??? *häller upp lite champagne till M* .. tänk vad smart att ha flaskorna i stövlarna .. Skål och så känner vi oss välkomna *slår mig ner på en fluffig pall*

  SvaraRadera
 12. Välkommen alla jag håller bara på att smörja min tutilur så att musiken kommer igång. Ta av alla sorterna av tilltugg och barskåpet har ni lådan för ascssoarerna(oj får börja att smutta istället för hinka i mig. Mingala på hela helgen.

  SvaraRadera
 13. Åh, hurra! Nu kan jag också kommentera. Inte för att jag har gjort det så värst ofta men det känns ändå mindre utestängande att ha möjligheten.

  Schysst lya förresten!

  SvaraRadera
 14. Gratis dricka säger man inte nej till...

  Men du, ska det behöva ta sån tid att korka upp?!

  Trodde nästan att du... Ja det kan väl vara, häll upp jag är på ingång!

  SvaraRadera
 15. Det är bara att stiga på och förse sig, allt är nytt även för mig. Slå er ner där i hörnet ta ett skinn och spill ut er lite elegnat medan jag går över till Any och sätter fyr på hennes pelletshög- den skall ju brinna i slutänden i vilket fall så då kan den brinna ute och nu.

  SvaraRadera