tisdag 30 november 2010

Telia diskriminerar inte tekniska idioter!

När min telefon tappar rösten,mobilen lider av kontaktproblem och datorn goes bananas då går jag den (inbillar jag mig) upptrampade stigen till MIN teliabutik. Idag fick jag jubelbingo och ramlade in i den oanonnserade 4G premiären.

Jag är nu lycklig ägare till en ny fin hpdator med 4Gmodem alldeles gratis.Butiken delade ut 20 st totalt bland privatpersoner och företagare. En bor nu hos mig och just nu tittar jag bara på den och njuter av anblicken. Senare skall jag börja peta med den och sakta flytta in i den. Jag kommer säkert att upptäcka något som jag inte förstår eller inte kan koppla in men det gör ingenting för jag vet var jag skall gå då.

Hoppas tjejerna och killarna i min butik är införstådda med vad det innebär att jag har denna fina nya dator - jag kommer att besöka dem lika ofta som en nybliven förälder springer på BVC. Skillnaden är att små barn växer till sig och deras föräldrar också - jag och min dator växer ihop och behöver ständig tillsyn och vård. Den får jag i min teliabutik och jag ser den nya datorn istället som en vink om att telia tycker om små tjocka tanter som lider av teknisk idioti och att man alltid är välkommen dit.

Nu skall jag snart till min doktor som sköter om mina leder och när medicinen verkat så skall jag spela vackra symfonier på datorn och njuta.

Härmed meddelas att Telia har INTE betalat någon reklam i min blogg och kommer aldrig att göra det heller, men jag är såå glad så det måste jag skriva om. Alla klagar när något inte funkar - därför tycker jag man skall uppmärksamma det som är bra och trevligt.Teliabutiken i Karlstad är kanonbra säger en liten tjock granntant.

5 kommentarer:

 1. Stressa stressa stressa .. allting går åt fanders och klockan tickar fram en och halv timme i timmen .. minst och ingenting fungerar som det ska och komihåglapparna hopar sig .. och då vet jag att det är precis som det ska så här i adventstider.

  Men jag borde nog ha tagit mig tid till att åka ner på stan och vimsat omkring i teliabutiken i stället för att köpa rymningssäkert nät för irländska kriminella hundar. För det var minsann inte gratis!!

  Grattis och ta väl vara på din Telia-kontakt .. man vet aldrig när man behöver en extra sån .. ;-)

  SvaraRadera
 2. Såna serviceinriktade butiker ska man stödja. Får de inga kunder dras de in oavsett hur många som då ställs utan den service de behöver.
  Grattis till datorn förresten. Undrar om Telia kan tänkas göra något liknande med Mac.
  :O)

  SvaraRadera
 3. Det är hur kul ssom helst med min nya dator och service jag får,
  Anybody jag förstår precis hur du har det med den kriminella - jag har ju Gunvald, den mest rymningsbenägna sköldpaddan i Europa. Jag skall näta in vår säng eftersom hon har en tendens att klättra upp och in i sängbotten - vet ej hur men hon fastnar alltid där. Har du kollat nät på Clas Ohlsson? Bra och billigare än på lantmännen (iof så är väl Lantmännen alltid dyrast.

  SvaraRadera
 4. Jag diggar din site, du är tokbra!

  Feel free to visit my webpage - tatuera bryn

  SvaraRadera
 5. Nu har man äntligen hittat va man sökte! Jag kommer i retur och läser en en annan gång
  :)

  Visit my homepage ... lchf nybörjare

  SvaraRadera