tisdag 9 november 2010

Ja det snöar och nu måste jag lik förbannat göra en investering i mig själv före jul.

Vädret utanför mitt fönster är vitt och rikligt förekommande.

Katten är grinig på grund av vädret - det är otrevligt att sitta och spana på balkongen nu.Givetvis är det mitt fel att kattens solstol är full med vit väderlek som är kall, så här blängs det å det grövsta på personalen det vill säga mig.

Gunvald Sköldpadda är grinig på katten som skrämt henne rejält genom att ramla ner i terrariet. Hon är också grinig på mig som glömt fylla på i frysen med räkor åt henne och hon nekar i sten att käka fiskbullar.

Mannen i mitt liv sover sin skönhetssömn just nu och som han sover så kommer jag att få Karlstads snyggaste karl alla kategorier. Han ser för övrigt ut som en något bedagad blå gräshoppa när han går runt i sitt nya underställ i rent tunt ylle. Själv anser han sig likna en Stålman utan röd cape. Jag tänker inte diskutera det med honom - känner han sig som en stålman så är han det.

Själv sitter jag i telefonkö till min tandläkare för i natt har jag genom idogt tandagnisslande lyckats med att kapa en av de övre framtänderna.Jag är grinig och jag ser ut som en karikatyr. Dyrt blir det också att räta till mitt smil även om jag har en toppentandläkare.

Ska jag lägga mig bredvid maken och sova fram till april? Ska jag kanske bosätta mig i terrariet med Gunvald ? Eller skall jag sätta mig i snön på balkongen med en grinig katt? Jag har inte besämt mig än ,men att sova bort en tid det tilltalar mig. Först ska jag tala med Tandläkar-David - sedan bestämmer jag.

3 kommentarer:

 1. Åhh ... neeeeeejjj!!! STACKARS!!!!! Jag känner så starkt och djupt och innerligt för dig i nästan samma situation som mig själv!! Veeeee .. en så´n katastrof!!

  Men balkongen verkar inte vara något bra alternativ .. kan vi inte knö ner oss hos Gunvald ALLIHOP alternativt knö ner Gunvald tillsammans med ALLA oss andra olyckliga hos den Luggslitne Riddaren i hans Stålmannendräkt???

  Glöm bara inte att lämna ett recept på en misslyckad middag hos Libra som ska ge ut en bok.

  SvaraRadera
 2. Receptet kommer genast - det blir ingen middag. Du vet dom där fina stekspadarna i teflon som allt släpper från- det är också en diabolisk komplott bakom dem och lögn och förbannad dikt är det om att inget fastnar på dem. En hel j*&#la stekpanna satt fast i de sorgliga resterna av en fastbränd stekspade. Jag satt på plattan och förberedde pannkaksgräddning då telefonen ringde om ett fantastiskt erbjudande på Land. När jag meddelat att jag inte ville ha publikationen och att jag har nix var kökskatastrofen ett faktum. Nu skall jag vädra ut resterna av kremerad stekspade och slänga min fina och DYRA gjutjärnspanna.Vet ni något ställe man kan köpa munskydd som jag kan dölja min mun? Tandläkaren har ingen tid förrän efter helgen. Livet är fantastiskt när det händer saker så man inte stelnar till.

  SvaraRadera
 3. Ajdå, låter inte kul det där, får lämna en tröstkram både för tänder och snö och gud vet allt och önska dig en bra dag ändå!
  kram på dig

  SvaraRadera