måndag 20 september 2010

Nu har jag landat men flyger snart min väg mot solen

Det är skönt att valarbetet är över, det är skönt att slippa att ragla iväg tidigt på morgonen för att dela ut frukostpåsar på vår Centralstation.Det var visserligen frivilligt men det var också ett sätt att få ut en del av mina flyers. Tänk att sitta på X2000 och öppna en blå påse med M på,hitta en banan lite godis,moderaternas valbroschyr och en flerfärgsbild av MIG.

Undrar om man kan recycla de där bilderna till nästa val (om jag ställer upp) för man kunde inte beställa mindre upplaga än 2000 st. Jag har lyckats prångla ut omkring hälften men det bär mig emot att slänga resten, men de är värdelösa nu i princip.

I morgon vill jag inte ha regn för jag skall cykla till stationen och köpa sista minuten-biljetter till Göteborg.På vägen hämtar jag euro på banken och avslutar touren med att köpa kattsand av dyr sort eftersom kattf*n inte kan uträtta sina toalettbestyr i lågprissand(iaf tror hon det).Om hon skulle få kramp i slutmuskeln på grund av fel sand får kattvakten ut för det och bra kattvakter skall man vara rädd om så därför köper jag ny dyr sand.

Onsdag morgon flyger jag och mannnen i mitt liv mot solen till Sicilien. Jag har packat allt som skall med och som är livsviktigt - mediciner, snus (en stock) och de tredelade gångstavarna.Maken har gångtränat flitigt och tar sig fram riktigt bra även om hastigheten är sådan att han lätt blir omkörd av en snigel. Vi skall ha det gott, äta gott och dricka gott vin. Det skall bli underbart att bara vara till och lämna klockan hemma. Vi kommer att ha det fint för det har jag bestämt. Det skall bli en gyllene vecka att vårda och njuta i minnet , länge, länge.

3 kommentarer:

 1. Vad då? Du ska väl inte slänga så många värdefulla bilder?
  Låter härligt med Sicilien. Ni behöver möjligen ingen som bär kappsäckarna????
  Ha de gott.

  SvaraRadera
 2. Härligt! Den resan är ni värda!
  Njut så mycket ni bara kan av den!
  :O)

  SvaraRadera
 3. Codliver sa:"Slänga värdefulla bilder" och har helt rättdet gör man inte. Jag tapetserar hissen med dem till glädje för mina grannar. Har tyvärr inga kappsäckar, tandborste i bröstfickan och extra trosor i handväskan 8-)

  BeBest - jag har redan börjat njuta och kommer vara på max när jag anländer till ön i solen.

  SvaraRadera