måndag 13 september 2010

Det verkar som du är en empatisk människa Mona Sahlin

Vår utrikesminister Carl Bildts föräldrar har dött under valrörelsen. Först dog hans mor den 10 juli och sedan hans far den 4 september.Trots detta har Carl Bildt sagt att han skall fullfölja de valaktiviteter han kan liksom sina utrikesresor som är nödvändiga.

Mona Sahlin har som socialdemokratisk ledare krävt att Bildt skall debattera utrikespolitik med S riksdagsledamot Urban Ahlin. Hon vet vad som inträffat men tycker att han har haft en inställning att inte vilja konfronteras med Ahlin.

Sahlin kräver att Bildt debatterar med Ahlin före valet. Citat: "Inte ens Carl Bildt skall ha den frisedeln att han kan sitta i Arvfurstens palats och bestämma vilka han till nåd ska möta i debatter. Det är klart att han skall möta Socialdemokraternas utrikespolitiska talesman.

Allt finns i Expressen idag och det verkar inte alltför vänligt och inkännande som jag ser det.Jag lyckas inte länka till Expressen där det stod att läsa men titta HÄR så ser ni att Carl Bildt inte ligger på latsidan utan arbetar något otrolig trots dödsfallen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar