fredag 10 september 2010

Knöligt

Typiskt att det skulle strula så här på fredagsmorgonen när jag är ledig fram till 13.00. I flera veckor har jag haft en knölig grå sak snett under höger bröst. Det ser ut som en skrovlig vårta och är stort som en femtioöring. Den har irriterat så infernaliskt för nederkanten på bhn skaver på den,så jag hade tänkt att gå och få den borttagen snart.

I natt har jag tydligen rivit hål på knölen och det ser ut som en slaktplats i sängen och jag platsar verkligen som mordoffret i en slaskig film. Nu skall jag bara läsa tidningen färdigt ,duscha och knalla iväg till vårdcentralen och visa upp mig. Min privata husläkare skall titta på vad jag har och eventuellt skära bort resterna av den förargliga knölen, den måste åtgärdas nu har jag förstått. Just nu har jag ett skavsårsplåster för att dölja vårtan eller vad det är ,för det var det enda som fanns till hands.BH är inte att tänka på, de får svänga fritt här och nu de bitar av min lekamen som vanligen förvaras i en sådan.Klädseln får bli ett sådant där tält som designerna kallar tunika.

Mot vårdcentralen!

6 kommentarer:

 1. Hoppas det gick bra hos doktorn idag.

  Måste ha varit en spännande upplevelse att släppa vissa delar totalt fria.
  Riktigt 60-tals vågat. Haha.

  Vare sig behagen är fågna eller fria hoppas jag att du får en trevlig helg! =)))

  SvaraRadera
 2. Jag får vårtan(?) borttagen efter helgen och i helgen skall jag bara ha det skönt med "fritt fall" av behagen och lite vin.

  SvaraRadera
 3. låter som en trevlig helg, fritt fall och lite vin, det skall jag med köra på.

  SvaraRadera
 4. Ett sådant helgpaket kan varmt rekomenderas och inte så förbaskat dyrt heller 8-)

  SvaraRadera
 5. Min mamma dog när jag var fem år!! Du sade att du var min vän, du skröt om det!!..du ljög!!

  SvaraRadera
 6. Jag har ingen som helst aning om vem du är Anonym och inte heller vet jag vad du pratar om. Jag vet inte vad du menar med att jag skryter om heller. Jag tycker uppriktigt att det är hemskt att förlora sin mamma vid unga är men jag känner ingen som passar in på det du skriver och jag har definitivt inte skrutit och ljugit om en sådan vän. Du får höra av dig så får vi reda ut det, men du måste ta fel på person.

  SvaraRadera