tisdag 7 september 2010

Just nu klarar jag inte att skaka hand med Fredrik Reinfeldt

Nu har jag hela dagen suttit och skrivit adresser för hand på miljoner kuvert. Jag är övertygad om att jag alldeles själv skrivit adresser till samtliga landets innevånare i dubbla upplagor.

Mitt handgrepp är borta, armen har domnat och jag tycker oändligt synd om mig själv trots att jag sa ja till uppdraget att skriva. Jag slipper sitta och lägga i ett kort från Fredrik Reinfeldt och sedan frankera alla brev för hand senare, men det sörjer jag inte en minut över.Att ha så ont i hand och arm som jag har nu på grund av egen dumhet borde beivras på något sätt, men jag får nog lida tills det går över eller armen ramlar av.

Klockan 06.00 i morgon skall jag sitta på tåget mot Kungliga Hufudstaden och det är INTE något politiskt bakom det. Jag skall träffa min handledare professor Svanberg och prata igenom min avhandling om mina ikonografiska hypoteser om en romansk tympanon. Han är en fantastik pedagog och en riktig raring och det blir kul att ventilera mina ideer med honom. Han har föreläst om så mycket roligt inom romansk stenkonst och skrivit ännu mer. Jag är så spänd och skulle helst vilja pressa honom på all kunskap om Ottravadsmästaren men det finns ingen tid för. Jag är så tacksam att han ställer upp överhuvudtaget. Sådana karlar växer inte på träd så jag får väl visa min tacksamhet genom att vara pigg och proper när jag anländer till hans hem i morgon. Det blir en lång natt på papiljotter för mig antar jag.

4 kommentarer:

 1. Hoppas du får en trevlig resa och att handen återkommer i dugligt skick.
  Jag antar att du är glad att du inte är amerikansk presidentkandidat som tvingas skaka hand dagarna i ända genom varje delstat!

  SvaraRadera
 2. Har du fått in något skit i din dator?
  Jag fick ett mail avsänt från din epost med reklam från en kanadensisk läkemedelssajt.
  Jag tror inte du har den nivån på dina egna email men det ligger däremot ett virus eller liknande där som med sitt agerande eventuellt ställer till problem för din trovärdighet i valet!

  SvaraRadera
 3. Jag överlever och det var trevligt i Hufudstaden och jaa jag har fått in någon skit i min adresslista på mailen men den skall vara åtgärdad nu. Jag håller inte på med några drogaffärer via någon skum utländsk kontakt. Mina vänner har fått detta konstiga meddelande allihopa. Det kommer väl nya virus hela tiden tyvärr trots att jag har dyrt system mot det. Jag skall aldrig spamma dig och gjorde det inte nu heller - datorn gjode det alldeles själv utan min samverkan. 8-=

  SvaraRadera
 4. Hej Granntanten!
  Jag har fullt förtroende för dig i det avseendet och är övertygad om att du inte gjort något dyligt av egen hand.
  Jag antar att du drabbats av något skit via någon länk eller ett mail du trott väl om. Det är den vanligaste spridningsvägen för sånt otyg.
  Kram!

  SvaraRadera