söndag 11 juli 2010

Tandläkar-David , Hallå!

Har än en gång bitit sönder en tand och får lätt panik när jag ser ett skrämmande framtidsscenario framför mig.

Låna Sahlin och hennes Röda Arme vinner valet - och allt man lovat från den sidan genomförs (nu får jag okontrollerbara rysningar). Först så försvinner min tandläkare för han är privat och egen företagare, sedan träder Ohlys tandvårdsreform in (nu rasar jag ihop fullständigt)och det blir V-ärre än någonsin.

JAG VILL INTE HA NYA V-TÄNDER!JAG VILL INTE! Har ni sett de som har lagade tänderna i öststaterna från den gamla goda kommunisttiden - har ni det?Munnen full med rostfritt stål som blänker och isar när det är kallt ut. Jag ser det som om det kan bli en standardgrej i den statliga sjukvården om Röda Armen får makten.

På måndag skall jag ringa min tandläkare,han som heter David och som visserligen har semester men jag skall be om tid så snart det går.Jag har inte ont eller så men jag ser för min inre syn dessa stålgaddar som - i värsta fall - kan bli standardutrustning i var mans/kvinnas mun efter valet.Hu så hemskt även om det befrämjar den då statliga stålindustrin och troligen den berömda offentliga sektorn.Kanske kan tandvården låna ut kommunala tänder till de som inga har. Form och storlek efter mottot "ett utförande som inte passar någon men missklär alla". Härliga tider , strålande tider!

Snälla svenska mänsklighet rösta rätt nu - inga ståltänder i någons mun!

4 kommentarer:

 1. Åhh ... stackars, stackars, stackars!!!

  Jag ska göra mitt bästa i september för att bespara dig .. och mig .. den framtidsvisionen!! *ryser*

  Men om det värsta kommer till det värsta .. tror du man kan få motivlackade tänder om man ansluter sig till partiet???

  SvaraRadera
 2. Jäpp vi får nog både röda stjärnan,hammaren och skäran som vårdtillval.

  SvaraRadera
 3. Ja tänk så du kan hitta på! :D
  :O)

  SvaraRadera
 4. Hitta på? Det är min mardröm jag talar om.

  SvaraRadera