lördag 10 juli 2010

På G mot Prideparaden

Nu är jag strax klar för att ge mig iväg för att gå i Prideparaden. Jag gör det inte för något annat än att visa var jag står som människa. Jag skall gå i paraden som en människa bland andra människor och inte för att samla några poäng. Jag vill gå där för att visa att vi alla är lika och har samma rättigheter och skyldigheter mot varandra. Jag vill ha en underbar dag med mina vänner och jag vill att vi knäpper SD på näsan med att visa att vi inte är rädda för dem och deras attityd.

Måtte solen skina på oss när vi går genom Karlstad. Kom gärna och se på eller gå med i tåget idag ni som finns i Karlstad. Vi ses!

6 kommentarer:

 1. Rätt så!
  Hoppas ni får en trevlig dag i glädjens tecken!

  SvaraRadera
 2. Det blev trevligt med många glada människor.

  SvaraRadera
 3. "Jag gör det inte för något annat än att visa var jag står som människa. Jag skall gå i paraden som en människa bland andra människor och inte för att samla några poäng."

  Varför vill du så gärna tala om det på bloggen i så fall, om du nu gör det för att inte samla poäng? Vad är det för märkvärdigt i att gå i Prideparaden? För det måste man ju rimligtvis tycka om man skryter med det! Okej du har florerat dig med homosexuella människor, än sen? Människa som människa, i alla fall i min värld...

  SvaraRadera
 4. Florerat? Jag vet faktiskt inte vad det är men blir du glad och nöjd får jag väl ändra mig och säga att: Idag var jag ute och gick på stan med många vänner vi gick runt med en regnbågsflagga. Det var en fin promenad och jag har ingen aning om vilka sexuella preferenser de hade som jag gick med - statistiskt var det säkert ganska många som kanske var homosexuella men jag vet inte eller funderade så mycket över det.Det var inget att skryta över , jag skulle önska att man inte skall behöva det men än så länge är det tyvärr nödvändigt för att det finns så många rädda mörkermänniskor som inte förstår och därför hatar och hotar de som de tycker avviker. Så hemskt är det.

  SvaraRadera
 5. Det jag menar med ditt inlägg i denna fråga är att du just funderar över det så mycket och gör det till en grej! Jag vet inte på vilket sätt det skulle gynna situationen? Personligen tror jag mer på att vara som vanligt, så som man är mot och med folk i allmänhet.

  Jag menar vem skulle gå ut på sin blogg och skriva:
  I dag ska jag gå ut på stan med min handikappade släkting. Jag gör det inte för något annat än att visa var jag står som människa. Jag ska gå med denna handikappade släkting på stan som en människa tillsammans med en annan människa och inte för att samla några poäng. Jag vill gå där för att visa att vi alla är lika och har samma rättigheter och skyldigheter mot varandra.

  Ser du inte problemet i detta sätt att resonera och förhålla sig?

  SvaraRadera
 6. Jag tror du har problem när du är ute ocxh letar problem ärligt talat, men stör min blogg och dess innhåll dig och det dessutom ger dig problem så föreslår jag dig att du slutar att läsa den. Du skall inte behöva störa dig på mig så undvik istället - en ganska bra och enkel regel.

  SvaraRadera