fredag 9 juli 2010

Det är de små små detaljerna som gör det.Kön eller partifärg kanske?

Om Mona Sahlin beslås med stora och små oegentligheter eller direkt olagliga saker, sådana som man lätt kan slå upp i allehanda register - då blir hon ett offer och hela Röda Armen rusar till hennes undsättning. Hon har klart och tydligt gjort de saker man säger och i många fall har hon kunnat gjort det för att hon är den hon är.

Sven Otto Littorin har avgått mitt i Almedalsveckan och Aftonbladet antyder att han gjort det eftersom de har uppgifter från en säker källa att han gjort något som kan ge honom fängelse. Mannen mår mycket dåligt det är inte alls svårt att se i tvutsändningen men "Pravda" antyder och insinuerar vidare om detta anskrämliga brott - troligen för att få läsare. Man får nästan Fredrik Reinfeldt att verka delaktig eller tvinga honom att säga något genom frågor om Littorin. Att statsministern inte säger något om Littorin tolkas nästan som man försöker mörka verkliga orsaken till avgången.

Har det inte föresvävat Lena Mellin att man försöker låta Sven Otto vara ifred och ta hand om sig, sin familj och sina problem. Sven Otto Litterin ÄR inte anklagad för något det är än så länge bara fiske i mycket dunkla vatten än och från en uppgiftslämnare som inte vill visa vem h*n är. Det kan vara från någon som är involverad i den vårdnadstvist som pågår mellan Littorin och hans exfru, det kan vara skvaller eller vad som helst.

Vad det än är så är det inget som inte gör Sven Otto Littorin till ett offer som kreerats av Aftonbladet och deras Lena Mellin. Här har vi S stora kvinna (men bräckliga) som har kört i oskattad obesiktad bil, shoppat på regeringens kort, haft svart dagmamma och struntat i såväl att betala p-böter som skatter - hon är ett OFFER.
Ms Sven Otto Littorin har man anspelat på att ha gjort saker "som kan rendera i fängelse i slutändan" - inget ynkande här inte, här har vi en skyldig en BOV.

Vad vill Aftonbladet egentligen? Är det sanningssökeri eller gör man bara sin plikt som S-tidning? Snaskigt är det på all sätt och vis och definitivt ingen undersökande journalistik som folk att tro och tycka med orimliga stutsatser som följd. Det finns bloggare som spekulerar i (p g av utsatt straffpåföljd) att Littorin gjort sig skyldig till sexualbrott. Det är fruktansvärt att bara sätta igång en sådan häxjakt som nu pågår och till vad nytta?

Som alla andra i denna snaskiga sörja har jag också rätt att tro och tycka ,därför undrar jag om inte jag har rätt i detta antagandet: Lena Mellin håller på att uppfylla sin önskedröm. Hon vill den 20:de september kunna skriva krönikan: JAG FÄLLDE REGERINGEN!

Spekulatione`? Gissningar? Jomenvisst men i Monaland har vi lika rätt allesammans att ha fel - jag kan kanske annars få hjälp att bli ett offer. (Jämrans nu tänkte jag fel- jag är ju moderat och därför diskvalificerad).

Vill ni läsa mer så gå till en annan bloggare http://anybodys-place.blogspot.com/2010/07=hatkampanj-mobbing-och-stackars.html : Hon har skrivit massor om detta och är duktig

3 kommentarer:

 1. Googla på Hans Viklund!! Det är han som är barnens nye "plastpappa" och eventuellt också AB:s källa??

  Lägg märke till länken till flashback där Hans Viklunds förhållande till sin hund nämns. Som förälder blöder jag för Sven Otto Littorin .. oavsett vad han anklagas för.

  SvaraRadera
 2. Ilar till google!!!! Jag anser att rätt skall vara rätt för alla och MS har gjort både moraliska ,etiska och kriminella saker och är en stackare. Blääh.

  SvaraRadera
 3. Efter att ha läst barnen Littorins plastpappas meritlista så förstår jag att Sven Otto vill ha hela vårdnaden om dem - oavsett vad Aftonbladet dömmer honom till.

  SvaraRadera