söndag 25 april 2010

Jag kan inte bestämma mig

Jag ligger i sängen och bloggar och vet varken ut eller in. Någonstans utanför mitt fönster sitter en troligen psykotisk fågel och tränar till fåglarnas egen Melodifestival. Det kör samma refrång hela tiden och det låter för jäkligt. Ingen skönsång alls men melodin sitter som en smäck.

Min kloka mormor sa att alla Guds fåglar hade rätt att sjunga efter sin egen näbb när hon var "pinsam" och sjöng skärande falskt i kyrkan(med mig vid sin sida).Jag vet inte alls hur jag skall göra som jury i detta irriterande fallet men det finns bara två alternativ.

Antingen låter jag Surögda Ester göra processen kort med sångaren fast hon nog som innekatt inte vet hur hon skall göra.
Andra möjligheten är att skicka pippin till "Andra Chansen" så kan intäkterna öka och sångövningen ge resultat.

Som sagt - jag kan inte bestämma mig riktigt än. En sak vet jag däremot säkert, slutar den inte snart så klättrar jag upp i trädet och stryper den. All fågelsång är inte skönsång och denna dårpippi behöver både smörjas och en akut logopedtid. Det är nog en fågelJohan Palm som sitter och låter därute och den är definitivt i ett förskräckligt målbrott.

Jag vill bli fågelfri här och nu.

6 kommentarer:

 1. Näktergalningarna ska hållas kort! Bussa surögda Ester på den! Hon kommer att le med bägge ögonen när hon får uppdraget att göra mattes värld bättre!

  SvaraRadera
 2. Jag misstänker att Ester skulle se ut som den berömda katten i "Alice i underlandet", till slut. När den sakta bleknade bort fanns bara ett stort leende kvar. 8-)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig bild som möter en när man kommer in på denna blogg :-)

  Fågelsång är inte alltid så vackert precis som du skriver....Jag har en fågel som väcker oss alldels för tidigt men denna sjunger vackert :-)

  ang kommentar hos mig
  One night stand kan jag nog hålla med om.. Vet kanske inte om jag skulle vilje vara berömd för detta...Skvallerpressen är ingen roll press... men ändå läser man dem... Ser på jobbet där det är en som lämnar sina skvaller tidningar, alla är som hökar över dem och slänger sig över det senaste numret.

  SvaraRadera
 4. Välkommen hit och titta gärna in fler gånger och var social. Sådant gillar jag. Skvallerpressen står mig upp i halsen ,ett stinkande träsk där man glädjas eller skrämmas av alla sensationer.Tänk att stå i fokus för alla för att man klantat till det för sig.

  SvaraRadera
 5. Gör som juryn i Idi... Idol förnedra, skäll ut och idiotförklara fågelskrället så den gråtande flyger därifrån.

  Man får inte vara blöt...

  SvaraRadera
 6. Tack snälla Lennart för det förslaget - hade jag inte dig som bloggkonsulent så klarade jag ingenting.

  SvaraRadera