fredag 2 april 2010

Framtiden är tryggad

Nu vet jag att jag har ordnat så framtiden blir bra och blir trygg.Vi kommer att köpa det stora gula huset som ligger enskilt och vi kan handikappanpassa det efter mitt och makens behov. Vi kan anställa en "piga" ,lämpligen bör hon heta Rut men annat namn kan också gå bra.En bra bil ingår också i planeringen.

Hur tror ni att jag skall lyckas att få denn ljusa framtiden? Enkelt sätt - jag har precis varit till "tobaken" och lämnat in en egen V75 för 32 kronor. Mina rader är helt vetenskapliga så först har jag plockat ut ston. Nästa kriterie har varit färg där skimmel kommer först och sedan fuxar. En stolt svansföring innebär också ett säkert kort.

Erik Adielson i sulkyn nappar jag alltid på så där kommer några hästar med på hans söta utseende.

Svårare är det inte att trygga framtiden så jag säger välkommen att hälsa på oss när vi flyttat in i det gula huset.Till dess önskar jag alla en riktigt Glad Påsk om ni firar det.

6 kommentarer:

 1. Otroligt vetenskapligt!!

  Jag ser med iver fram mot inflyttningsfesten i den vackra gula villan.
  En glad påsk önskar jag dig!

  SvaraRadera
 2. Toppen ! Du kan inte missa det för jag kommer att ha pensionärshem för gamla travhästar där. Ställ in GPS på GH = Gult Hus eller Glada Hästar. ;-}

  SvaraRadera
 3. Skulle inte de principerna duga gör inga det! Hög svansföring rockar fett!
  :O)

  SvaraRadera
 4. Hög svansföring är det enda som gäller 8-)

  SvaraRadera
 5. Jag är djupt imponerad!!! Nästa gång kan du väl ge mig ett vinnartips så att jag också kan få en liten förmögenhet??? SNÄÄÄÄLLLLA!!

  SvaraRadera
 6. Jag har varit och tagit ut vinsten på bonussonens hockeyspel 7kr blev det. Imorgon hämtar jag dagens vinstutdelning det blev 40 Kr. Pengarna strömmar in och folket jublar.

  SvaraRadera