torsdag 7 oktober 2010

En poliskund flyttar in

Om en stund skall jag hämta henne för att hon skall bli en medlem i vår familj. Av en slump läste jag en tidning som i vanliga fall inte finns i vårt hem om henne och att ingen ville ha henne - hon var faktiskt utkastad.

En liten rödörad sköldpadda hade placerats på färgbutikens lastbrygga i sitt terrarium. Troligen har någon tröttnat på att det faktiskt är lite att göra när man har djur, eller också var det inte så roligt som någon trodde med en sköldis.Turligt nog så var det inte en frostnatt den natten hon hamnade ute i kylan.

Idag flyttar Gunvald in hos oss och hennes namn är taget från polisfilmerna om Beck där en rollfigur är Gunvald Larsson. Namnet passar tycker vi, det är troligen en hon så därför är fördelen GUN bra och namnet i helhet passar utmärkt för någon som kommer från polisen.

Det blir kalas på räkmos i gele när hon flyttar in - vi andra äter köttbullar.

3 kommentarer:

 1. Hmm .. du har väl låst in familjesilvret?? För säkerhets skull.

  För det vet väl ALLA hur de är .. de där maskerade RÖDörade typerna. Jisses, det kan ju vara VEM SOM HELST som döljer sig där under skalet!!!

  SvaraRadera
 2. De kan vara lite bitska de där hamburgarna med hårt bröd!
  :O)

  SvaraRadera
 3. Anybody undrar om jag låst in silvret - nä det pantade jag på till ett större terrarium åt Gunvald. Den rödörade typen stirrar nu ut på den surögda typen och de är ett mycket vackert par ihop.
  Bebest du har så rätt - hon nöp rejält, när hon tjuvade en fiskbulle ur min nypa. Hon klöv bullen i ett hugg(och nöp mig) och bullen försvann i två tuggor.Matfrisk som matte 8-)

  SvaraRadera