lördag 7 augusti 2010

Röda prickar

Senaste veckorna har det gjorts reklam för produkter som gör att du undviker generande röda prickar efter din intimrakning! Vafalls - det trodde jag var något som jag utsattes för när jag skulle föda barn eller då jag genomgick gynekologiska ingrepp.

För det första så tror jag att denna intimrakning är en uppfunnen grej för vem vet jag inte riktigt. Jag vet däremot genom att ha arbetat med kvinnor som prostituerat sig för att kunna underhålla sitt missbruk - att man gör så för att "kunden" gillar att få illusionen av en förpubertal kvinna. Man låtsas att man ännu ej fått sin könsbehåring och samtidigt ger man ett fräscht intryck.

Grova skämt ger vid handen att riktiga karlar rakar pungen med sliprondell och det kan kanske kittla sexlivet vad vet jag.Jag vet däremot att jag vid könsligt umgänge aldrig letat röda prickar på partnern och jag tror inte han har gjort det på mig heller. Punkten om GENERANDE prickar faller platt därför, eftersom vi inte bryr oss eller aktivt söker efter dessa.

Vid drickhyllorna i min lokala ICA-handel står nu ett skyltställ med de olika produkterna som skall hjälpa mig att slippa bli generad och generas - vad sägs om en after-shave för att komplettera all annan smörja för den intima hygienen. Jag undrar vad som hände med den gamla ideen om att underlivet hölls rent och fint med vanligt vatten utan andra tillsatser. Vid känsligt underliv kunde olja användas kommer jag också ihåg.

Kanske är jag hopplöst omodern och kanske förstår jag inte vådan av generande röda prickar på ett ställe där ingen ser dem (inte ens jag själv)men jag tycker det är löjligt det här. Försöker kosmetikafabrikanterna att skapa nya skönhetsideal för de som är osäkra på att de och deras kroppar duger? Det här stör mig och jag tycker synd om de osäkra som bombarderas med denna reklam för dessa dyra (onödiga) preparat. Man kan undra när nästa innovation på området kommer och vad det är som lanseras då. Kanske en liten permanent eller färgningskit för de som behållit sin buske.

Ett frisyrprogram kanske också är på sin plats, med olika uppsättningar, löshår eller kamningsförslag. Jag fortsätter nog med min klassiska stil jag - mittbena mitt mellan benen.Mitt hårnät blir även i fortsättningen SLOGGI i standardmodell utan några krusiduller men med stadig midjeresår.Klassiskt är aldrig fel säger modeoraklen (och jag).

2 kommentarer:

  1. Så rätt så rätt, vad ska nästa grej bli? En färg att göra slingor med kanske?? Sååå himla onödigt.....varför duger det inte som man har blivit skapt???

    SvaraRadera
  2. Slingning - det tänkte jag inte på. När vi ändå är¨på gång så kanske man kan köra hårförlängning också.Vilka utvecklingsmöjligheter det finns i branschen , och vilken utveckling för nya spännande allergier det kan bli. 8-)

    SvaraRadera