måndag 23 augusti 2010

Efter moget övervägande

har jag beslutat att uppskjuta min liggstrejk. Jag skall istället försöka komma över min stress på annat sätt och kanske ägna mig åt mig och min man. Har funderat på kroppslig njutning i hans varma armar men det blev för jobbigt att ens tänka på så nu kokar jag gröt åt honom istället. Han blir säkert överraskad åt det bytet - men gröt är inte fy skam heller.

Man kan undra om sista veckans hantering av valmaterial har satt sig i skulderbladen efter att ha passerat upp från händerna via muskler och leder.Alternativet är att jag håller på att förvandlas till en ängel och det är växtvärk där vingarna kommer ut. Min självkänsla säger mig att jag troligen kommer att bli mer humlelik än änglalik. Flyga får jag nog ändå.

En viss herr Borg kommer snart till staden och jag väntar och väntar. Kan man få audiens tro? Skall man vara iklädd stora galastassen? Är det lämpligt att använda tiara i håruppsättningen? Många exisistensiella frågor trängs i mitt huvud liksom de om vett och etikett. Man får kanske kontakta hon Ribbing om de senare och börja träna på hovnigarna. Jämrans vad det skall knaka och knarra i knäna då.

Skall snart åka till M-kansliet, sedan skall jag leta reda på handboken till min nya mobil för på något sätt skall jag ta kort på Ms egen lilla sexbomb - ANDERS BORG - när han kommer denna vecka. Livet har oanade möjligheter och utmaningar, och jag vill möta dem alla.
Jag känner mig dock mycket mätt på broschyrer och valsedlar för tillfället så det står jag gärna över ett par dagar framöver.

2 kommentarer:

  1. Om du blir en humla, lova mig att du så fort du får tillfälle sticker honom varhelst du kommer åt! Nöj dig inte med ett stick och tillfälle utan så ofta du bara kan få tag på honom! Han ska aldrig någonsin glömma denna evigt efterhängsna och inträngande humla! Kan du lova mig det?

    Fast med tanke på hur illa jag tycker om den fula nickedockan så är han inte värd att ens bli stucken så mycket som en gång av dig ... men det kanske finns andra humlor?
    :O)

    SvaraRadera
  2. Skorpioner kanske kunde vara något.

    SvaraRadera