tisdag 17 augusti 2010

Jag vill också ha en egen!

Livet är orättvist, det ser jag varje gång jag går till affären. Blossom har en, Amelia har en, Cissi har en och till och med flicksnärtan Sofi har en egen.

Blossoms handlar om hur sagolikt trevligt det är med träning och hälsosamt leverne.Amelias innehåll är om starka kvinnor och det som finns i den sfären. Sofi's är om mode för alla som kan bära upp det som är skapt för kvinnor med figur som ett kvastskaft och är 30- i ålder. Cissis vet jag inte vad den handlar om - kanske en vuxenvariant av Bullen och för kvinnor.

Varför får jag inte en egen tidning? En tidning fylld av mina välformulerade tankar, intelligenta utspel och fantastiska självporträtt. Jag är övertygad om att marknaden behöver detta är inte ni?

Jag är säker på att förlagen kommer att stå i kö för att kontraktera mig, för säkerhets skulle tycker jag ni skall ställa er i prenumerationskö för denna publikation. Den kommer i glättat fyrfärgstryck och som "gratispresent" skickar jag med en stringkalsong och en rosa fjäderboa för att kombinera med er egen fantasi.

IT'S AN OFFER YOU CAN'T REFUSE! "Granntantens Magasin" snart i en brevlåda nära dig - om du prenumererar idag!

7 kommentarer:

 1. Kan man få äran att skriva en liten "Anybody`s tankar"-krönika i magasinet??? Snäääällla .. !!

  SvaraRadera
 2. Ställer mig GENAST i kö!!!!! :-)
  Strålande idé!

  SvaraRadera
 3. Jag tar en helårs-prenumeration på direkten!
  Yippie!!! Äntligen en tidning värd att läsa. =)))

  SvaraRadera
 4. Snälla söta ni skall vara med allihop men inga bantningsråd eller otäck gympa som förstör kroppen.
  Anybody kan du ta hand om ledarsidan? perfekt för dig.Tizzel du är som klippt och skuren för poesi och litteraturhörnan och du Libra vill du köra husdjurssidan vore det bra. Du vet katter,karlar och insekter.
  Jag kommer att vara fullt upptagen med att vara vacker och chefsredaktör. Vilket team som sedan kan knoppas av till era egna MAGAZINES.

  SvaraRadera
 5. Jo men den ska jag ha! Jag säger upp Vi Bilägare och tar din tidning istället!
  :O)

  SvaraRadera
 6. Bra Val Börje! Du har väl inte någon bil i allafall - men en Granntant har du.

  SvaraRadera
 7. Granna tanter är jag svag fö som du vet men jajag har lärt mig av mina misstag och det har de också gjort hoppas jag! ;-)
  :O)

  SvaraRadera