fredag 18 mars 2011

Mer packad än jag är nu kan jag nog inte bli

Om någon skulle ha missat det så skall jag och Anybody till London denna helg. Jag har fyllt kylskåpet med nyttig mat och matlådor till mannen i mitt liv. Han har nu varierad kost som bör räcka fram till midsommar även om släkten hälsar på, Gunvald Sköldpadda har också matlådor med finskuren lax och räkor och Surögda Ester har sin delikatessblandning färdiggjord.

Mannen i mitt liv har fått en motionscykel att träna benen på medan jag är borta - om han gör det är en annan sak. Ester har fått en ny klätterställning med kattgym och bo, dessutom har hon fått en flygelbyggnad på sin kattoalett. Gunvald hon har fått nya klätterstenar och nyskurat terrarium.

Nu har jag märkt upp alla våra äggkoppar med dag, datum, morgon eller kväll och sedan har jag pytsat i makens medicin i dem - jag tror det skall funka så.

Min resväska är packad och ompackad hur många gånger som helst och varje gång har jag tydligen packat ner en katt. Ester ser lika förvånad ut varje gång hon blir upptäckt och förpassad ur packningen. Jag ljuger om jag inte säger att jag är en aning stressad, det blir så när jag inte har full kontroll över det som jag skall sköta. Tyvärr har jag lite dåligt samvete för att jag åker, jag sköter inte om den jag lovade att göra.

Nu tar jag ett djupt andetag kollar min packning en gång till och försöker att inte klappa ihop när tvn visar eländet i Japan eller en gormande Khaddaffi. Jag kan inte göra något i de fallen mer än att tycka att det är hemskt så nu andas jag in, och ut. Framåt midnatt har jag nog slappnat av tillräckligt om jag inte hyperventilerat mig i koma.

Ibland är det jobbigt att vara människa, men ibland är det underbart att vara det. Jag är övertygad om att Anybody ooch jag får det underbart i London, och för att vara kvar i den övertygelsen struntar jag i att kolla väderleken runt Englands huvudstad.

Jag återkommer med en reseskildring när jag återvänt till hemlandet - jag är övertygad om att ni blir gröna av avund när ni får höra om våra upplevelser. Ha det bra medan vi shoppar loss i västerled.

5 kommentarer:

 1. Jag önskar dig och din vän en härlig London-weekend! Och jag hoppas inte du upptäcker en katt i väskan när du ska plocka upp packningen på hotellrummet!!!! :-)

  SvaraRadera
 2. Koppla nu av! Njut tänk inte på alla bestyr hemmavid!

  SvaraRadera
 3. Du är väl redan på plats nu. Hoppas ni får trevligt och hinner vara med om det ni hoppats få uppleva!
  :O)

  SvaraRadera
 4. Tack go´vänner nu åker jag.

  SvaraRadera
 5. Ha det bra :-)

  SvaraRadera