tisdag 15 mars 2011

Det närmar sig i expressfart

Nu är det inte många dagar kvar tills jag reser iväg till London med Anybody. Jag längtar så in i bängen efter det. Tänk att bara få lufta sig med någon som känns som en soulsister.

Nu är det en annan dag det vet jag säkert, så nu är jag på språng mot Miljönämnden. Efter det blir det Röda Korset och den fortsatta insamlingen till Libyen. Det är fruktansvärda förhållanden för civilbefolkningen och på sjukhus. Tsunamin och jordskalven i Japan är nya katastrofer men där finns det ändå struktur i t ex hjälparbetet och det är andra som gör förstainsatser där, så jag fokuserar på insamlingen till Libyen. Förhoppningsvis så kan jag göra lite med min insamlingsbössa där.

Lite underhållning måste jag ha även idag.Svt och kunskapskanalen sänder interpellationsdebatter från Riksdagen från klockan 13.00 och det är roligt. Bombastisk män och kvinnor står i talarstolen och orerar för allt de är värda och säkerligen kommer man att få se Monica Green interpellera om precis allt. Det finns ingenting som hon inte har en åsikt om. Hon har en hög unedrhållningscoefficiens där hon står och gnäller full av allvar.Politik hade varit jätteroligt om hon valts istället för Juholt till S-ledare.

4 kommentarer:

 1. Ja du, vännen. Det här kommer att bli en ryyysare ända in på mållinjen känner jag på mig.
  Biljetterna är klara och för säkerhets skull nedpackade .. men, jag hostar så det skräller, svettas och är allmännt rasslig, så vi får se hur mycket "soulsister" det är kvar på söndag???

  I värsta fall får vi ta en bagagekärra på flygplatsen så du kan köra runt mig bland shoppingtillfällena .. ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag tar med en ishockettrunk på hjul så drar jag runt dig i den medan du vilar. Det ordnar sig tror jag ch tro kan försätta berg och även bota hosta och svettningar.

  SvaraRadera
 3. Kanske har jag fått en snorsister?

  SvaraRadera
 4. Jaaaaaa... ishockeytrunk!!! Jag känner väldigt mycket för ishockeytrunk just nu .. yes .. jag tror nästan att den skulle klä mig!!! ;-)

  SvaraRadera