lördag 26 mars 2011

Kanske en bild på Gunvald....skulle vara något för er bloggläsare. Jag skall försöka att följa Anybodys instruktioner , så nu kör vi.

Jag är ett GENI!!!Nu blev det en bild på Surögda Ester också.

Nästa gång skall jag skrytsamt använda teknikn med beskärning av bilder - det gav Any också info om ,men det verkar så skrytsamt att köra allt på en gång. Hoppas ni lade märke till vår dammiga men äkta matta som djuren har som liggunderlag.

4 kommentarer:

 1. Oj .. Jag är SÅ imponerad och lite avundsjuk på Gunvald .. varför är det aldrig någon som frågar om jag vill ha en sköldpadda??

  Och så blev jag också påmind om att jag skulle ge dig den här webbadressen .. www.picnik.com.

  Ha det så roligt!! :-)

  SvaraRadera
 2. Kusinen från landet26 mars 2011 06:36

  Men Any, hade du inte en sköldpadda i barndomen, som rymde när du var på besök hos morföräldrarna?

  SvaraRadera
 3. Hej Granntanten!
  Jag började följa Anybody´s blogg för snart ett år sen, har känt att vi är besläktade själar, samma syn på mycket här i livet, bla politik, människosyn och djuren. Nu för 10 dar sen blev jag riktigt ordentligt förkyld, har inte kunnat gå ut, bara mått risigt men jag kom äntligen till skott med att börja följa din blogg och är jätteglad för det. Du känns som ännu en besläktad själ. Jag är 60, 2 vuxna barn, jobbar inom vården, röstade på alliansen, och har startat upp ett hem för hemlösa katter, som du har jag också ett barn på kyrkogården.
  Det ska bli så roligt att följa dej och Anybody framöver, sluta inte blogga!

  SvaraRadera
 4. Hej Tina - jag är hedrad av att du följer mig och skall försöka att hålla min stil någolunda om den nu är något att ha.

  SvaraRadera