tisdag 3 maj 2011

Nu jäklar laddar jag!

Som alla smarta människor vet så kommer M att ha sitt stora kommunmöte i vår stad - och framför allt så skall jag jobba med det då. Som ni säkert förstår så kommer Världens sexigaste finansminister med hästsvans dit och det är inte en bonus för mig, utan hela meningen med mitt engagemang.

Jag funderade länge på klädseln min, skulle jag ha mina nya jeanstights med glitterfjärilar i rumpan och min top med neondödskallen på och några stilettoskor på fötterna? Som jag ser det och som jag tror han ser det får det nog bli Tretorns gröna stövlar och mannen i mitt livs Fjällrävenjacka- För att inte SÄPO skall ta mig får jag väl lämna jaktgeväret hemma och sätta på mig mitt moderata pärlcollier.

Om någon har missat det så fyller jag år på söndag och motser utan blygsel att få mängder av presenter från alla håll. Diamanttiaror har jag nog med så strunta i sådant.Anders Borg inslagen i cellofan funkar nog inte heller så annars kan ni väl skrala till en liten motorcykel med sidovagn. Vagnen bör klara av en make på två meter, en sköldpadda och en galen katt.

Jag ställer upp dörren tidigt på söndags morgon så det är bara att kliva på.Ni får gärna ta med fikabröd om ni vill för en 30-40 personer - kaffet står jag för.VÄLKOMNA!!!

PS. Jag fyller bara 59 i år så det blir en fest i all enkelhet - men vänta till nåsta år OJ OJ OJ!

2 kommentarer: