tisdag 27 september 2011

Fådda blommor och en liten orgie

Cyklade iväg och köpte blomkrukor, blomjord som skall mixas enligt noggrann instruktion och en flaska vin.Jag har skrivit ett uppsägningsbrev till kyrkan och nu mår jag fint.

Krukorna är till för sticklingar från Börje min gamle bloggvän - de bör anlända idag med posten och skötselanvisningarna har jag fått med mail. Det skall bli spännande att pyssla om något lite annorlunda i blomväg. Konstigt för resten, Börjarna jag känner är riktiga raringar alla tre och fena på olika blomster.

Idag firar jag och min Luggslitne Riddare 10-årig bröllopsdag därav vininköpet. Orgien jag skrev om blir nog en minnesorgie ur ett dåligt minne om vår tid tillsammans.

Mitt brev till kyrkan är en befrielse för mig,jag har inte tid att må dåligt i en situation när jag inte behöver.Jag tackar för förtroendet jag (inte)hade och går min egen väg. När livet blir så trångsynt som det var skall man gå, som jag gjorde.

Jag var på teatern igår igen och det var trevande och ängsligt i början men sedan lättade det för mig. Min gestaltning av djungelapa eller mörkrädd unge på vinden blev roliga att göra.

Nu ser jag fram mot att även i framtiden ha mina herrmiddagar för deras skull,mannen i mitt livs skull och givetvis min egen. Mitt liv skall levas av mig och som mig själv - men min väg kommer säkert att vara backig och gropig till och från. Det tar vi när det kommer och lever i nuet.

Ha en bra dag ni som tittar in här det tänker jag ha.

5 kommentarer:

 1. Yes! Härligt att du tagit steget. Och så förstås ett grattis till bröllopsdagen, tror tio år är tenn.

  SvaraRadera
 2. Det gjorde du alldeles rätt i!
  Ditt liv är ditt! Det använder du som du vill och eftersom din vilja är god ser jag inte den minsta anledning att ändra något där! Sen ska du vara med där du vill och trivs, så länge du vill och trivs. Du gör nytta och sprider glädje!
  Fortsätt med det och ha ett gott 10-års kalas nu! Känn er som tioåringar hela bunten!

  SvaraRadera
 3. Som jag sa .. varför gå omkring i för små skor när man kan göra något roligare .. ;-)

  Och nu verkar kommentarsfunktionen trassla hos mig så jag testar här om det går?

  SvaraRadera
 4. .. och det gick ju bra??

  Kan du prova inne hos mig vid tillfälle??

  SvaraRadera