söndag 2 oktober 2011

Nu jäklar i min lilla låda

...så kom jag in på min blogg. Får skynda innan den släcker ner det jag skriver precis som mina kommentarer försvinner när jag försöker få dem att fastna hos andra.

Blommorna från Börje ser inte ut som de skall skrynkla ihop sig och pysa ut bakvägen - de är mycket ståndaktiga.

Hon som fått mig att må dåligt har riktat in sig på andra stackare- där hon spyr sin galla över mig den falska människan och smickrar dem. Hon kan inte göra mig mer illa men hon hittar hela tiden andra att skrämma, men en lösning är på väg säger de som vet.Vi får se, vi får se.

Den 18 i denna månad åker jag och min man den luggslitne riddaren till Madrid - det blir fantastiskt har jag beställt. Ett litet problem har seglat upp men det löser sig säkert - vi var på Höstsalongen på Museet idag och såg mycket konst jag gärna velat ha med mig hem. Det fick bli ögonshopping men det är inte dumt det heller och dessutom är det helt gratis. När vi gick ut från bygget så tog jag två steg ut genom dörren och så vek sig min högra fot och jag föll handlöst framåt. Mitt vänstra knä är sönderslaget och ordentligt uppskrapat och högerfoten (den som vek sig) gör djävulskt ont att stödja på och vrida på den är ett företag som inte finns i fantasin en gång.Nu har jag letat efter elastiska lindor men de är spårlöst borta men en handduk med inlindade kylklampar gör det lite bättre.

Vår husläkare får en påringning i morgon för jag tänker vara frisk när vi åker även om maken tror att det blir bra bara jag också har gåstavar när vi far till Spanien - Den raringen tänker nog inte på att jag förmodlingen får balansera resväskan på huvudet och handväskan i i ett stadigt bett i munnen.

Nu börjar det krångla med skriveriet ser jag så nu skickar jag iväg det jag skrivit.Mot sängen och ett nytt isklampsbyte.

3 kommentarer:

 1. Har du inte satt sticklingarna i jord än är det kanske på tiden. Ibland rotar de sig kvickt ibland kan det dröja. Tror jag att sticklingarna kan bli kinkiga ställer jag krukan i en genomskinlig plastpåse. Jag tejpar inte igen den men stryper luftcirkulationen något. Sen får de stå i halvskugga tills det blivit rötter. Jag tar inte bort stödet och skyddet påsen ger men jag förbereder det genom att öppna lite och vattna försiktigt om jorden känns torr. Det funkar ibland ...

  SvaraRadera
 2. Hoppas foten är bättre Granny!
  Vad underbart med en resa till Madrid!
  Tvivlar inte alls på att du lyckas balansera allt lika skickligt som vanligt.
  Har en stark tro på din aldrig svikande förmåga att lösa saker.
  Ha en trevlig helg! =)

  SvaraRadera
 3. Om gud vill och böxera håller så kan jag kommentera.BeBest - blommorna tror jag klarar sig det är ingen som ser ledsen ut(än).
  Libra - allting ordnar sig men jag får avstå från balettlektioner ett tag 8-)

  SvaraRadera