måndag 19 september 2011

Mitt fyrbenta barnbarn Bruno

Min dotter Den Vackra Fru Johansson och hennes man Svärmorsdrömmen Johansson har en hund som är mycket trevlig. Som alla labradorer är den glad trevlig, nyfiken och äter allt möjligt och omöjligt som den hittar. Halvruttna döda råttor samt andra ospecificedrade dikesfynd slinker lätt ner om man inte klarar att avstyra det innan. Denna aptit på olika delikatesser har lett till otaliga veterinärbesök utan att Bruno lär sig ett jota. Charmig är hundskrället alltid och det tycker alla som möter honom(Surögda Ester och Stenhårda Gunvald räknas inte in i den skaran).Bruno är helt enkelt en glad och trevlig jycke som gärna apporterar allt som man kan apportera och lite annat.

Hela familjen vet hur stilig Bruno är och nu finns det papper på det också. Bruno var på utställning i veckan och han blev BIR (bäst i rasen) och det är helt enormt.Sedan blev han han i slutomgången tredje bästa vovve och det är också fantastiskt om man tänker på att många raser deltog. BIR och trea totalt tycker vi är jättebra för Bruno och alla är nöjda med den fyrbenta juvelen.

Hoppas att ingen av er var på utställningen för jag vill inte att ni skvallrar om att Bruno var den enda labradoren så motståndet var inte så stort i den ringen - men bäst i rasen blev han vår glada hund.

4 kommentarer:

 1. Åh, labbar är verkligen trevliga hundar! Vad gör väl det att de gärna äter as? Eller som våra gjorde på den tiden det begav sig, åt kopannkakor.

  Grattis till BIR!

  SvaraRadera
 2. Jodå kopannkakor står också högt i kurs och turligt nog bor de granne med en fin kohage, där tillgången är god på det- rykande färska kan det bli då och då.

  SvaraRadera
 3. Mina föräldrar hade en labrador som var den mest kärleksfulla och godmodiga hunden av alla.
  Lite tjuren Ferdinand över honom rent mentalt faktiskt.
  Grattis till det fina priset! =)

  SvaraRadera
 4. Tackar tackar - skickar vidare till herr och fru Johansson

  SvaraRadera