måndag 1 augusti 2011

På tur med Greta Pettersson

När vårt främmande hade avrest och både min luggslitne riddare och jag satt med mental pyspunka som bestämde vi oss för att något måste hända. Efter lite funderande så bestämdes att nu skulle Greta Pettersson luftas så med en lånad bil for vi vår färde ut i det okända. Jag har varit skeptisk till Greta men ju längre man väntar ju krångligare blir det.

Greta talade om hur jag skulle köra och jag höll i spakarna. Så spännande det var med en GPS även om den kan bli lite tjatig för ni vet väl att GPS står för Greta Pettersson Säger? Greta pratade en hel del när vi for till goda vänner som vi aldrig besökt efter att de flyttat. Det var ingen konst att under Gretas ledning hitta rätt och vi fick en mysig eftermiddag. Kaffe i trädgården och dopp i poolen.

Hemfärden programerade mannen i mitt liv in adressen åt Greta. Något förvirrade henne i makens inknappande av hemadressen för hon letade hysteriskt efter satellitanknytning och påstod stundtals att vi befann oss i Beringshav och på Svalbard. Så spännande blir det att göra utfärder med Greta.

6 kommentarer:

 1. Såna häftigt spejsade tripper ni gör då! =)

  SvaraRadera
 2. Med Greta är allt möjligt.

  SvaraRadera
 3. Svalbard minsann! Greta låter fantastiskt skojig! Skulle skaffat mig en egen Greta om jag hafta bil. Verkar väl lite suspekt att komma traskande med en Greta i handen på mina promenader. Fast spännande skulle det tydligen bli! =))))

  SvaraRadera
 4. Det går utmärkt med en Greta utan bil.Jag har ju det så. Funderar på att sätta fast Greta på ringklockan på cykeln - det kan bli skoj.

  SvaraRadera
 5. Svalbard är väl ett fint mål för en eftermiddagsutflykt. Skicka den där Greta Pettersson till mig så vi får göra en tur.

  SvaraRadera
 6. Men snälla Spöket är du ute efter Greta?Jag utgår från att du är singel annars skickar jag inte Greta vidare.

  SvaraRadera