torsdag 3 juli 2014

Gudrun Schyman är värre än den"error" som drabbade mig och datorn torsdags kväll

Först av allt så svek jag inte mina kära läsare igår, minglade mig inte plakat eller försökte ta igen min sömnbrist med att däcka i min sköna säng. Efter Fredrik Reinfeldts tal lade helt enkelt datatrafiken ihop och budskapet blev ERROR för mig.

Kortfattat var det ett M-ycket bra tal, enormt bra framförande, och knökfullt med folk. Det var nog publikrekord och dessutom är jag partisk eftersom jag är moderattant. Har ätit våfflor vid Beatrice Ask rosa husvagn också.

Vart man än vänder sig i Almedalen i vilken  debattarena eller cirkustält så nog står Gudrun Schyman där och orerar. Hemskt tycker jag även om jag ser och hör att hon är skicklig - det är nog bara biodlarföreningen hon inte har talat på - men det kommer nog också.

Fyllig och mer information om gårdagen kommer med dagens krönika sent ikväll, nu måste jag göra mig iordning för den viktigaste dagen under almedalsveckan : finansminister ANDERS BORG talar!
Outfiten blir blommig klänning med lämpliga tillägg och jag siktar som vanligt en trygg kram av honom. Han är den enda mannen som jag skulle anförtro min privatekonomi. Nu ilar jag!!!

2 kommentarer:

 1. Reinfelt var verkligen i sitt esse igår. Vilket tal! Det var länge sedan man hörde han tala så enormt engagerat. Bra. Sedan är jag ju lite avis på dig. Jag skulle också vilja äta våfflor med Bea. Så jag gillar den bruden. Hon är bara så bra. Och förmodligen lika liten på höjden som jag själv är. Och jag skulle ju vilja krama Anders också. Får väl hoppas att du gav han en rejäl kläm, nu när du har chansen.

  Åker nu till Sundsvall för att hälsa på mina barn i tio dagar. Det ska bli mysigt. Så jag kommer inte att ägna datorn så mycket tid. Hoppas du får det fortsatt skönt både i Almedalen och när du kommer hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bea är go och hjortronsylten hon kokt själv av bär hennes mamma plockat var superb. Ha det gott i Sundsvall

   Radera