tisdag 19 juni 2012

Livet går vidare trots att en del gått vidare till en annan dimension

För 32 år sedan födde jag min andra dotter - hon som blev den Vackra Fru Johansson. Som alla barn var hon underbart vacker redan som baby och klok som en pudel var hon . Vi åker och hälsa på henne i eftermiddag.


  För 13 år sedan blev min första dotter Flickan som Skrattar i Vinden då hon omkom i en bilolycka. Jag hör henne dagligen och bryr mig inte om att en del tycker att jag är tokig.


För 37 år föddes en pojke som blev Flickan som Skrattar i Vindens fästman. Han var den som körde bilen som hans fästmö omkom i och han hade druckit öl. Han kallade sig Peter Mördaren tills han tog sitt liv i förtvivlan .

  Jag lever med dessa personer men på olika sätt men det är en konstig dag varenda år, säkert  fortsätter det så så länge jag hänger med. Nu skall vi ta blommor ur naturen till två grava men min levande dotter vill inte ha det så hon slipper.

  Livet är en konstig bergochdalbana.

2 kommentarer:

 1. Ja livet är verkligen en bergochdalbana.
  Men tänk så trist det skulle vara utan alla mag- pirrande utförs backar. Bara lugna tråkiga rak sträckor är ingenting för mig. Fast ibland önskar man ju att utförs backarna skulle vara lite mindre branta.
  Jag tycker inte det är ett dugg konstigt att du kan höra Flickan som skrattar i vinden.
  Tycker tvärtom att det är en underbar gåva som gör att hon alltid är med dig. Och du med henne.
  Kram=)

  SvaraRadera
 2. Kram själv och nu har hon ett kusinbarn som ser henne och hälsar genom henne.Det är så bara.

  SvaraRadera