fredag 19 oktober 2012

Rena rama sanningen

För några dagar sedan grävde min vännina i min mans byxor och hade sig utan att han protesterade. Igår kväll tog mannen i mitt liv pengarna som fanns hemma och stack sin väg tillsammans med min kompis för nöjeslivet på annan ort.

Allt är så sant det kan vara men nu har jag kört med ordstuket hos "seriösa"grävande journalister på KÄNT I VECKET och den lika vederhäftiga SVENSK GAMTIDNING och det blir genast skandalöst.

Kerstin som min kompis heter är en fena på att sy så hon förbarmade sig över mig som inte kan sy med mina eländes händer så hon sydde in mannen i mitt livs brallor för att de skulle sitta uppe. Han klär inte alls i rynkat liv - det ser bara fånigt ut. Nu sitter de brallorna som de skall igen.
Igår gick jag på kommunfullmäktige men Kerstin och gubben min åkte till grannorten åtta kilometer bort och såg ett skådespel om Mozart av gruppen 123 Schtunk som gavs på Folkets Hus. De hade haft det mycket kul sa maken när han kom.

Båda beskrivningarna av samma händelser är lika sanna men presentationen gör skillnaden.

I morgon skall jag träffa Fredrik Reinfeldt ! Det blir bara han och jag (och 1500 andra), intimt och mysigt är jag säker på att det blir som i alla stora konferenslokaler.

4 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Underbart inlägg, dubbelgillar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådant beröm får mig att rodna klädsamt - sen gör jag en dubbel saltomortal. 8-)

   Radera
 2. Hoppas du hade det trevligt med Fredrik! =)

  SvaraRadera