söndag 19 juni 2011

Vurpollon klarar man sig inte utan!

Jag är så gammal så jag har insett att jag behöver inhandla nya skyddsmedel för att bevara min hälsa. Min försäkringsbolag har sådana till mycket förmånliga priser.

Som alla begriper har jag skaffat en snygg välsittande cykelhjälm - som man kan ställa in exakt rätt passform på med en liten skruv i nackken. Jag ser så chic och proffsig ut att det inte är sant även om jag alltid har haft utseendet för mig. Enda problemet var att jag fick välja på rött och rött när det gällde färgen så det blev rött. Hjälmen matchar i alla fall perfekt mina röda oäkta conversedojor.

Min favoritsvåger i Alingsås har inte cyklat på länge eftersom han haft så ont i sin arma rygg trots förflutet som elitgymnast. Han är opererad nu på ryggkliniken i Strängnäs och har fått ett nytt liv som bättre begagnad och utan smärta. Han har fått en lika vacker hjälm av mig som den jag har och han blev glad för den.

Har man något i huvudet så har man något på det - trots att det är förödande för frisyren-

4 kommentarer:

  1. Här fick jag lära mig ett nytt ord. Vurpollon har jag aldrig hört eller läst förr. Kul.

    SvaraRadera
  2. Men snälla Spökis du som är så beläst och belevad måste väl hört om vurpollonens inverkan på frisyrer? Nu får jag kolla om det finns ollon i andra färger också att beställa man är ju tvungen att ha sådana som passar outfitarna eller hur?

    SvaraRadera
  3. När du pratar om ollon (utan prefix) i andra färger fattar jag vad du menar. Tror jag. Även sådana ollon har inverkan på frisyrerna. De brukar åstadkomma mittbena. Passar dessutom de flesta outfittar.

    SvaraRadera