lördag 30 november 2013

Min man litar inte på mig!

Nu när pappa har det bra på sitt boende så har jag plötsligen fått tid över, sover på nätterna och kan tänka utanför geriatrik och omsorg. Vi skall ut i spenaten idag och hälsa på Anybody - det blir spännande! Mannen i mitt liv har inte så stor förtröstan när det gäller mig, min orienteringsförmåga och min skicklighet som bilförare och det har jag vetat länge. Hans packning för trippen innefattar allt för orientering. Vi har kartbok och GPS, utskrift från Hitta.se och själv är jag övertygad om att han nog packat ner vår jordglob från 1963. Karlar! Jag har själv packat ner extra strumpor om jag skulle kliva ned i ett blött dike, extra trosor har jag i handväskan (enligt kloka mormors tes om att man bör ha rent under om man blir överkörd) och så packar Ester ner sig själv förstås.

Det blir nog en bra utflykt och somnar maken bara vid Kristinehamn så räddar vi nog vårt äktenskap undan haveri. Vädret verkar lovande och livet ser ganska gott ut så jag ser fram mot dagen med tillförsikt. Följ den rafflande fortsättningen på mitt liv och leverne i en blogg nära dig.

3 kommentarer:

 1. Jag hade ju tänkt önska er en trevlig dag, men tyvärr så har jag nog missat hela evenemanget. Både här inne och hos Any. Jag får väl hoppas ni hade det trevligt och att äktenskapet fortfarande är stabilt....:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maken har somnat av ren utmattning jag har lämnat tillbaka bilen och gått en mil och vårt äktenskap håller ihop fortfarande. Den enda med surhet kvar i hemmet är Ester som inte kan förlåta att vi glömt att köpa hennes gourmemat - får räta till den hemskheten när jag åker till pappa för hans inskrivningssamtal.

   Radera
 2. Härligt att se att du är hemma så att vi inte behöver åka ut och leta efter er. ;-)

  SvaraRadera