söndag 29 september 2013

Jag måste inse sanningen - det är för sent!

Den har hängt där i tre månader nu och den har fått en alltmer hånfull attityd som absolut inte fanns där när jag köpte den. I mycket god tid till Almedalenfärden köpte jag en fantastisk baddräkt i en färg som passade exakt till min kalufs. Den var så fin och passade perfekt som ombyte då jag inte använde min multineonfärgade bikini från Madrid. Gotland är en ö som ligger placerad mitt i en massa vatten och vi bodde dessutom i närheten av en bassäng enligt vår karta till boendet.

Hur många gånger fick jag visa mig för alla i Almedalen som en chockrosa delfin? Hur många fick se mig avverka alla kända simsätt på ett bedårande sätt i något så dyrt så att det borde förvaras inbrottssäkert? Inte en kotte har sett mig i den fina baddräkten utom mannen i mitt liv och han verkade måttligt imponerad av utsikten. Idag åkte baddräkten in i garderobslådan efter att ha hängt på en galge i badrummet sedan 8 juli. Vänta bara alla som inte tror mig - till våren skall jag simma ikapp med bävern i Klarälven! Förbered er på en skönhetsupplevelse utan motstycke ni som bor i min stad om drygt ett halvt år.

Det är nog för sent att ta in pelargonierna också för att rädda dem till nästa år - två frostnätter har inverkat på deras spänst och konsistens, de verkar snoriga att ta i, lika illa är det med squashen men där har den lömska snigeln varit och gjort lufthål. Det kunde dock varit värre men jag kommer inte på hur. Ja visst ja - jag har en man som är döende i höstförkylning, så han går runt i raggsockor och det blå ylleunderstället när han inte bara rosslar, snorar och hostar. Om ni inte vet så skall jag upplysa er alla, att en enda matsked hostmedicin som inte hamnar i munnen kletar ner en hel sängkammare. Om man moppar kletet så kan man polera golven i en fyrarummare med det och det blir heltäckande så att man kan applicera kattens päls i detta "klister".

Jag har varit på intervju inför provvalet och jag tror det gick bra - det var bara att berätta vad jag gjort i livet, vad jag ville med min nominering och vad jag helst ville syssla med om jag kom in i landstinget. Det blev som alltid geriatrik, palliativ vård och självmordsprevention för unga som jag tycker är allra angelägnast för mig. Mannen min han klarade sig säkert också jättebra även om han har andra intresseområden han vill satsa på än vad jag har.

Mina morgonpromenader fortsätter och linningen på alla mina brallor har blivit lösa och brallorna vill ramla ner, nu går jag i tights eller andra benkläder med knytband i midjan. Det är trevligt att promenera och jag tar ut svängarna allt mer och mer för turerna blir längre. Konferensanläggningen passerar jag alltid så jag fick lite religiösa vibbar under veckoslutet för KD hade stormöte där. En promenad som gav mig starka armar och tillfälle att svära så det osade var i lördags då jag skulle ha torgkampanjen tillsammans med min kamrat Pia. Den s k kampanjtunnan är säkerligen blyfodrad för att inte M:s hemligheter skall kunna avslöjas, tung och otymplig baxade jag ner den till staden gågata - det var inte kul! Jag var tyvärr tvungen att transportera hem den på samma sätt så nu önskar jag mig hett och varmt en tjänstebil, men det är nog små möjligheter att få en, obefintligt ärligt talat. Det var trevligt att kampanja annars, lite kallt men trevliga och intressanta människor att prata med. Jag ger oss oemotsagt MVG i mötesgenomförande.


http://change.com/se/lingerie/swimwear.html#isPage=1
2 kommentarer:

 1. Jag ryyyser när jag hör hur du behandlar dina pelargoner!! Mina egna otaliga förhindrar nu allt dagsljus fram till våren som vanligt.

  Dessutom så är du inte ensam om badräktsproblemet! Vem såg MIN nya baddräkt i Almedalen???

  INGEN!!

  Nu i efterhand inser jag att vi åtminstone borde ha visat upp oss för varandra vid frukosten eller kvällsbloggandet .. ;-)

  btw .. min är en femtitalsmodell i svart och vitt. SVINDYR .. för att impa på de intressanta människorna som tyvärr aldrig dök upp i likhet med badvädret. Suck!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag suckar ikapp med dig - en svart/vit och en chockrosa side by side - du har rätt vi skulle kunnat blogga i dem i alla fall och intresserat glott på varandras out-fit.

   Radera