torsdag 24 januari 2013

Stomatolleende med en genomgående bult

Idag var vi och hämtade ut pappas nya tänder. Det var hans tredje par inom ett år så det räcker nu och dyrt är det. En kort sekund övervägde min tekniske bror att fästa dem för evigt med en genomgående bulr som förankrades i pappas näsa. Det är givetvis bara skämt visserligen ganska rått men man måste få lätta på trycket på något sätt. Där av den råa humorn.

Med glittrande bruna ögon och fina tänder hasade pappa ut i världen för att slå den med häpnad. Vi skall ta upp förhandlingarna med försäkringsbolaget nu för gaddar är dyra - men först skall vi köpa fläsk åt pappa, drt är vad han har beställt. Fläsk blir det.

3 kommentarer:

 1. Löständer borde inte sitta så löst! ;-)
  Minns när min älskade, men dementa, svärmor blev åksjuk i bilen när vi skjutsade tillbaka henne till hennes äldreboende. I sista stund fick vi fram en påse, som hon kunde använda.
  Efteråt kastade vi påsen i en hundlatrin vid vägen.
  När vi kom fram till äldreboendet, märkte vi att svärmor inte hade sina tänder...Åh nej, i påsen i hundlatrinen!
  Maken fick åka tillbaka och gräva i tunnan. Generad kom han tillbaka med påsen och tänderna och berättade att en av hans gamla chefer kommit promenerande i parken med sin fru, just när han grävde. Undrar vad de tänkte?

  Hoppas att din far inte hittar något nytt finurligt gömställe!

  SvaraRadera
 2. Var trogen dina tänder- annars är de lösaktiga mot dig

  SvaraRadera
 3. Tack för skratten ni bjuder på - kan man inte skratta åt eländet så är det kapitalt kört.

  SvaraRadera