tisdag 8 maj 2012

Mogen vacker kvinna

Idag fyller jag 60 år och det tycker jag är kul.Lokaltidningen skrev så fint om mig som person och glömde inte att berätta attt jag håller herrrmiddagar och samlar konstiga saker som kaffekoppar och reklampennor. Lokalradion har firat mig med Jimi Hendrix som en passande låt för gamlingen. Telefonen har gått varm och människor jag absolut inte trodde brydde sig om eller kände mig, de har hört av sig. Jag blir både glad och rörd och älskar alla dessa människor. Mannen i mitt liv har till och med skövlat vår enda pyttelilla rabatt för att ge mig tulpaner. De är tagna med sekatör och med fara för livet för den luggslitne riddaren - hans balans är under all kritik. Jag skall ha stor fest på lördag och det är bara männisakor jag trycker om som jag bjudit - det är min fest och jag vill njuta av glädjen i den, Personen som var en så hemsk energitjuv och som kunde ringa för att skälla på mig och kalla mig både det ena och det andra har på något vis fått reda på att det blir en fest och försöker tydligen nästla sig in. Jag har inte haft något med henne att göra sedan i hösten då jag avsade mig alla uppdrag i kyrkan efter att ständigt ha trackaserats av henne som "gruppfuhrer där. Hon går på de hon tror och vet är mina vänner för att komma in hos mig. Det blir inget med det - jag har lyckats få henne på avstånd och bort från min närhet och dörrarna är stängda för henne. Förlåta kan och har jag gjort men glömma kan jag inte.Nu lägger vi bort spöken i dysterkvistlådan och har roligt hela dagen. En bil med glada herrar är på ingång så nu slutar jag skriva och korkar upp vinet, sedan skall jag njuta av att vara precis så vild och vacker som jag vet att jag är. Undrar om gästerna tycker att min nyfärgade kalufs är snygg? Kort brunt hår på sidorna och neonrosa hår på toppen som avslytas i en snedlugg. Dum fråga egentligen - jag är så snygg som jag kanner mig - jag är störtsnygg!!! Hallå Världen, nu kommer jag!

15 kommentarer:

 1. Stort grattis till dig, Granntant! Hipp hipp, hurra, hurra, hurra, hurraaaaa

  SvaraRadera
 2. Hurra, hurra och Grattis på den stora dagen!
  Ge nu järnet och ta vara på allt det roliga på din dag! :-)

  Kram/Märit

  SvaraRadera
 3. Grattis på din dag och festa nu loss efter allt jobbigt du haft!

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till dig fast vi inte känner varandra. Jag har dock följt din blogg ett tag hoppas att du får en trevlig fest i helgen och att det bara dyker upp gäster som du vill ha. /Ninnie

  SvaraRadera
 5. Gratulerer deg varmt med dagen. En hilsen fra vakre Telemark i Norge. Født i 1952 jeg også. Håper du får en god og morsom fest.

  SvaraRadera
 6. Hurrahurrahurrahurra .. och så borde jag ha ringt men livet går i 180 knyck och jag har inte landat i hemmet förrän nu. Ha en alldeles fantastisk födelsedag och en inihelsike rolig fest på lördag och ... glöm inte ... att låta oss få ta del av alla detaljer som du kommer ihåg!! :-D

  SvaraRadera
 7. Rusar in med andan i halsen för att gratta på födelsedagen!!! En dag för sent, men bättre sent än aldrig! Mina katter fyller år samma dag.
  Det betyder att du härmed är hedersmedlem av Kattmaffian och står under deras beskydd.
  Hoppas Ester inte tar illa upp.
  Ha en sjusärdeles dunderfest och låt alla fira födelsedagsbarnet som äntligen fyller "vuxen"
  Hör du något i luften som surrar lite konstigt? Det är jag som spelar en fanfar för dig på min hemmagjorda version av en tutilur.
  GRATTIS TILL DEN BÄSTA GRANNTANTEN AV ALLA!!!!

  SvaraRadera
 8. Nu kör jag ett enda stort tacktacktack till er alla - det gäller även Tizzel som smsade.Det har varit hur kul som helst att fylla år och många underbara saker har jag fått av vänner och släkt t o m den första av mina tre äkta hälfter hade kommit ihåg att jag fyllde år. Han gav mig en komplett uppsättning färg papper penslar och instruktionsbok för akvarellmålning. Man känner sig speciell och härlig när det blir så. Anybody du skulle bara veta hur "divine" jag är. Lördag då kommer 70 personer till en hyrd lokal och då blir det också hur roligt som helst. Jag har fått en mycket vacker klänning av mannen i mitt liv så den skall jag sväva runt Tyvärr måste jag sväva iväg till tandläkaren i morgon - spänningen har gjort att jag spänt käkarna så hårt i sömnen så jag har spräckt två tänder ordentligt på vänster sida - hörntanden och den framför, inget skoj alls, men det löser sig

  SvaraRadera
 9. Grattis, grattis! Hoppas du hade ett fin fest.

  SvaraRadera
 10. Det blev jättefint men vänta till på lördag då järnvägar blir det fest med 70 specialinbjudna.

  SvaraRadera
 11. Man kan fira födelsedagar....om igen...tidigare...senare....här kommer ett GRATTIS som Du kan ta när Du vill.
  Ha det bäst Granny :-D

  SvaraRadera
 12. Ha nu så kul Det är Din dag idag lördag, önskar att kyrkotanten P. håller sig på avstånd
  Vi skålar!!!!

  SvaraRadera
 13. Hon kom inte - vi hade hur kul som helst!

  SvaraRadera
 14. ÅÅÅH vad härligt!Grattis långt i efterskott!! Jag hoppas och tror att festen blev precis som du ville ha den!

  SvaraRadera
 15. Kära Granntanten!!!
  Jag hoppas du fick min sms-hälsning på den riktiga dagen. Om inte vill jag å det varmaste framföra mina gratulationer här och nu till dig!!
  GRATTIS och stor go kram!!!! <3

  SvaraRadera